17. mai på Festplassen

17. mai på Festplassen
Tid: 17. mai fra 15.00 til 17.00
 
Pris: Gratis
 

Etter de tradisjonelle feiringene av nasjonaldagen rundt om på skoler og andre steder, kan alle i Lørenskog i år legge turen til Festplassen ved Lørenskog hus.

Program for dagen:

15.25 - Ordfører Ragnhild Bergheim sier noen ord i anledning dagen.

15.30 - Thea og Navina – TnN er 2 jenter fra Lørenskog på 17 år som har spilt og sunget sammen i noen år. De er kjent for å synge tostemt, og trives veldig godt med det. De liker å glede andre med musikken sin.

15.45 - Helene Edler's Happy Jazzband

Lørenskog’s Helene Edler Lorentzen har samlet sammen erfarne musikanter og laget et band som spiller standardlåter og glad-jazz.  Helene er en allsidig vokalist som har vært borti de fleste stilarter fra punk til opera. Hun medvirker på CDer utgitt over hele verden med new age-musikk sammen med Tron Syversen, hun synger med Lillestrøm Storband, en duo/trio med evergreens og Eva Cassidy-inspirert musikk og nå med et litt større mannskap i sitt Happy Jazz Band. Hun er også i gang med innspilling av album med evergreens, Eva Cassidy’s låter og et julealbum.   

Medvirkende er: Helene Edler Lorentzen - Vokal, Knut Elstad - trompet, Tron Laumann – klarinett og saksofon,  Frode Nilsen – bass, Tron Syversen – piano og Finn Torgersen - trommer

Vi deler selvsagt ut gratis is til barna!

Sist oppdatert: 02.05.2017

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen