Blåtoner - en Julekonsert

Blåtoner - en Julekonsert
Tid: Fredag 15. desember 2017 kl. 20.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 370
 

Trioen velger blant sine personlige favoritter, samt felles nummere hvor stemmene og harmoniene møtes. Publikum inviteres til en konsert hvor sjangerne blandes og formidlingen står i fokus.
Altså en folkelig julekonsert som passer alle!

Knut Anders Sørum er kjent for sine Prøysentolkninger, soul på Toten dialekt, representert Norge i den internasjonale MGP finalen, Samt Sommerslagere på Gjøvik Gård og for ikke å snakke om seier i fjorårets Stjernekamp på NRK!

Ingrid Olava tar over for Nora Jabri i år og vi kjenner henne alle som singer/songwriter og pianist. Hun har gitt ut 3 soloalbum, hvor hun fikk Spelleman i 2010 som Årets kvinnelige artist. Hun har sunget og turnert med flere av våre største artister i Norge, b.l.a Sivert Høyem.

Lewi Bergerud har i mange år vært bassist og sanger i Seven Days and a Miracle/ Expect. Lewi jobber nå mye i Tyskland med solokarriere og er også en del av bandet Lewis and gentleband. Lewi er hvert år å se i Urbane Totninger på Kapp, hvor han tradisjon tro, trår til med imponerende sang og spilleferdigheter.

 

Sist oppdatert: 23.06.2017

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen