Back 2 Eden - Lørenskog skolekorps

Back 2 Eden - Lørenskog skolekorps
Tid: Søndag 12. november 2017 kl. 18.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
 

LØRENSKOG SKOLEKORPS NÅR NYE HØYDER!
Tidenes gospelkonsert med Traces Gospel Choir og Knut Kippersund Nesdal.

Taket skal løfte seg når årets showkonsert har gospel som tema.

De slår til med kjente låter som Joyful, joyful til nyere moderne låter som Back 2 Eden. Korpsets egen huskomponist og arrangør, Nicklas Öhgren, er selv vokst opp i gospelkirke i Stockholm og får endelig arre sine favoritt- låter til oss. Med på laget har Lørenskog skolekorps Norges beste gospelkor, Traces Gospel Choir. Gospelekspert fra stjernekamp, Tracey Meyn, har med seg utrolig dyktige sangere med masse soul. Som mannlig artist har korpset endelig fått tak i den unge og talentfulle Knut Kippersund Nesdal, kjent fra MGP og Bit for Bit. La deg rive med og fanges av gospelens intense rytme, harmoni og soul! Dette blir gøy!

Traces Gospel Choir er et kvinnelig vokalensembel  med røtter fra flere verdensdeler. Traces er et mangfoldig ensemble, med medlemmer med ulik musikalsk bagrunn fra ulike etniske folkemusikkstilarter til gospel. I tillegg til deres egne konserter og album, har Traces opptrådd med mange artister som Karpe Diem, Rune Andersen Espen Beranek Holm, Odd Børretzen, Wenche Myhre, Trine Rein & Ost & Kjex og Magnolia Jazz Band. De har sunget på events og vært med i show som; Kvelden før Kvelden, Nasjonal Minneseremoni, Idrettsgala og  TV-aksjonen.

Knut Kippersund Nesdal er utdannet ved Norges musikkhøgskole og er en allsidig sanger og artist. Han har vært å se på skjermen i MGP og Beat for Beat. Han har selv spilt i korps i 10 år og gleder seg til å lage show med Lørenskog skolekorps. 


Sist oppdatert: 27.06.2017

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen