Det er her vi kommer fra - Brageteatret

Det er her vi kommer fra - Brageteatret
Tid: Onsdag 31. januar 2018 kl. 19.30 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Fra 250,- til 375,-
 

Det er her vi kommer fra (Brageteatret) 
Basert på et knippe av Levi Henriksens kritikerroste noveller, hentet fra Feber, Ned ned ned og Alt det som lå meg på hjertet.

 

Sangen om ditt liv, hva skulle den ha handlet om?

Når en trubadur vender hjem, forsøker han finne ut hva som har skjedd med menneskene i bygda siden han dro. Han møter et eldre ektepar som gjemmer seg for lensmannen. Han møter ei kvinne som lokkes inn i pinsemenigheten. Han møter noen søstre som innleder et forhold til samme mann. 

Men egentlig er trubaduren på vei til broren sin. Egentlig leter han etter ei ung kvinne som han aldri har glemt. Egentlig er det en sang han forsøker å spille; et liv han forsøker å stable på beina.

Det er her vi kommer fra samler et knippe fortellinger fra lokalsamfunnet, med et gjenkjennende, lekent og følsomt uttrykk. Det er et stykke om hjemkomst og oppbrudd, om musikken i våre liv og de små stedene i oss alle.

Forestillingen varer i ca 1 time og 20 minutter uten pause.

Regissør - Kim Sørensen // Dramatiker - Thomas Marco Blatt // Scenograf/kostymedesigner - Gjermund Andresen // Lysdesigner - Martin Myrvold // Komponist - Johannes Winther Farstad

Med:
Johannes Winther Farstad // Reidar Sørensen // Kristian Winther // Dagrun Anholt // Ulla Marie Broch // Maria Pontén // Joseph Angyal

Sist oppdatert: 01.11.2017

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen