Sommerkonserten 2018

Sommerkonserten 2018
Tid: Lørdag 2. juni. Dørene åpner 18.00 (kjøp billett)
 
Sted: Rådhusparken
Pris: Kr. 450
Alder: 18 årsgrense
 

Gjør deg klar for sommerens råeste konsertopplevelse i Rådhusparken! På scenen står Donkeyboy og Morten Abel, og vi avslutter kvelden med tidenes afterparty i Lørenskog ishall med DJ, dansegulv, nattmat og åpen bar, kun noen minutters gange fra konsertarenaen.

Årets sommerkonsert er et samarbeid mellom Lørenskog idrettsforening, Lørenskog ishockeyklubb og Lørenskog hus.

NB! Inngangsbilletten til Sommerkonserten gjelder også som inngangsbillett til Afterparty i ishallen. Ta vare på den.

Morten Abel

Morten Abel er en av legendene i det norske musikkmiljøet. Han startet karrieren i bandet Mods på begynnelsen av 1980-tallet, og ble raskt en del av rockemiljøet i Stavanger. Noen år senere dannet han bandet The September When, som blant annet gav ut superhiten ”Cries Like A Baby” og ble belønnet med Årets Spellemannspris.

Etter dette var han en del av bandet Peltz i et par år, før han etablerte seg som soloartist på slutten av 90-tallet. Først kom albumet ”Snowboy” i 1997, med ”Lydia” som den mest kjente låten. To år senere gav han ut albumet ”Here We Go Then, You and I”, som solgte hele 140 000 eksemplarer og lå flere uker på toppen av VG-lista, og inneholdt blant annet sangene ”Hard to Stay Awake”, ”Doberman”, ”Be My Lover” og mange flere. I årene som fulgte produserte han flere suksessrike album, stappfulle av hits som de fleste av oss har et forhold til. De siste årene har Morten Abel gitt ut norskspråklig musikk, albumet ”I fullt alvor” kom ut i 2015, og hans neste album er rett rundt hjørnet. Han har også medvirket som skuespiller i flere filmer og teateroppsetninger, skrevet romanen ”Temmelig mye juling” og laget musikk til flere ulike musikaler. Et virkelig multitalent!

Morten Abel har vunnet flere Spellemannspriser og hederspriser, fylt utallige konsert- og festivalarenaer, turnert land og strand både som soloartist og bandmedlem og er en skikkelig underholdningsmaskin med høy allsangfaktor. Hans gjenforeningskonserter med Mods har solgt tusenvis av billetter på få timer, og publikum ser aldri ut til å få nok av denne eksentriske personligheten med et repertoar få andre artister kan måle seg med.

Donkeyboy

Popkometene fra Drammen ble kjent for oss nordmenn da de var en av finalistene i NRKs Urørt-finale i 2006. Den gang bestod gruppen av Cato Sundberg, Kent Sundberg, Øyvind Haga og Thomas Drabløs. Gjennombruddet kom i 2009, med debutsingelen ”Ambitions”. Donkeyboy bestod da av brødrene Cato og Kent Sundberg, Thomas Drabløs, Peter Michelsen og Alexander Garborg Ågedal.

Gruppen fulgte opp med singelen ”Sometimes”, som skjøv ”Ambitions” ned til 2. plass på VG-lista, og gjorde gruppen til den første norske artist som innehadde både 1. og 2. plasseringen på listen på samme tid. Faktisk har de hatt hele fire singler på listen samtidig, en meritt ingen andre nordmenn kan skryte av!

Debutalbumet ”Caught In A Life”, kom også i 2009 og var fullspekket av hits. De har også hatt suksess utenfor Norges grenser, singelen ”City Boy” som kom i 2011, ble populær også i våre naboland, og gikk helt til topps i Danmark. Albumet ”Silver moon” kom i 2012, og klatret også høyt på listene. Besetningen i gruppen endret seg i januar 2013, da Ågedal forlot Donkeyboy, uten å bli erstattet. Våren 2014 kom singelen ”Crazy something Normal” som også ble en landeplage, som ble fulgt opp av ”Downtown” året etter.

Donkeyboy har mottatt over 30 platinatrofeer og har blitt streamet over 200 millioner ganger, og det bare i Norge! Den siste tiden har de vært med på laget til stjerneprodusentene Stargate, og produsert musikk for Selena Gomez.
Selv har de akkurat lansert singelen Kaleidoscope, etter en pause på et og en halv år. Singelen representerer et litt annerledes lydbilde, og de lover at mer materiale ikke er langt unna. Kanskje får vi være blant de første som får oppleve dette live, på Sommerkonserten 2018?

Sist oppdatert: 18.04.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen