Lunsjkultur 60+ En hyllest til Vidar Sandbeck ved Guren Hagen

Lunsjkultur 60+ En hyllest til Vidar Sandbeck ved Guren Hagen
Tid: Tirsdag 6. februar 2018 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr.170
 

"Der drømmen bor og sola aldri går ned" synger Guren Hagen i sin hyllest til Vidar Sandbeck. Denne folkekjære trubaduren fra Åsta i Åmot kommune som skrev over 400 viser.

I 2018 vil Guren ta med seg ett knippe sanger av Vidar Sandbeck ut på veien som en hyllest til forfatteren og musikeren som ville fylt 100 år i 2018. I kjent Guren stil, denne mannen kan å formidle, vil publikum få møte både kjente og ukjente viser fra Sandbeck sitt rikholdige forfatterskap. Med seg i ryggsekken har Guren også med seg noen av de beste visene fra eget repertoar. "Som hånd i hanske" vil nok mange mene!

Unn deg selv en liten time med en av arvtagerne etter giganten fra Åsta i Hedmark: Nemlig Guren Hagen.

VELKOMMEN TIL EN MUSIKALSK REISE DER HUMOR OG MELANKOLI GÅR HÅND I HÅND!

Guren Hagen er en av Norges fremste visekunstnere og har et trofast publikum, både på konserter og ved radioapparatene. Han har til nå utgitt tolv album med  viser som Det store i det små, Hotell jord, Sammarsmårrå, Hjertet mitt  og Vakre du. Guren  har blandt annet fått Prøysenprisen for sitt arbeide. Han var også med på hyllestplaten til Vidar Sandbeck, Gull i fra grønne skoger, sammen med blandt andre Vamp, Jan Eggum og Lillebjørn Nilsen. Guren har også etablert seg som låtskriver og tekstforfatter for andre artister som Ole Edvard Antonsen og Sissel Kyrkjebø

 

Sist oppdatert: 06.12.2017

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen