Lunsjkultur 60+ Lars Martin Myhre

Lunsjkultur 60+ Lars Martin Myhre
Tid: Tirsdag 3. april 2018 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr.170
 

Du har sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Sanger som ”Deja vu”, ”Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen”, ”Oppbrudd igjen” og ”Skip som møtes i natten” har vært hyppig spilt på NRK P1. 

I år er det 40 år siden Lars Martin Myhre begynte med musikk på heltid. Komponisten, produsenten, musikeren og artisten Lars Martin har hatt en mangfoldig karriere: Han har komponert film- og teatermusikk, deltatt på nærmere 70 plater,  samarbeidet med utallige andre artister (bl.a. Arild Nyquist, Palle Mikkelborg, og Halvdan Sivertsen), mottatt fire Spelle-mannpriser og han har oppnådd et platesalg på nærmere 500 000 enheter. Hans 31 år lange samarbeid med Odd Børretzen har vært en eventyrlig suksess både kunstnerisk og salgs-messig og hans soloplater har fått strålende mottagelse av både publikum og anmeldere.

Lars Martin Myhre omtales ofte som en ”melodiens mester”. Aftenposten betegnet han en gang som ”den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter”. Han har da også jobbet med en rekke forfattere, som Odd Børretzen, Arild Nyquist, Gro Dahle, Jens Bjørneboe (og mange flere) og har for tiden et svært nært samarbeid med tekstforfatter Ingvar Hovland. Nå ønsker Lars Martin å ta med seg opplevelser fra disse samarbeidene ut på turne i en konsert der hans egen musikk, hans litterære verden og hans inspirasjonskilder står i sentrum. Sammen med et strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne utgjør dette en minneverdig og morsom konsertopplevelse der hverken smil eller tårer er langt unna.

Sist oppdatert: 07.12.2017

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen