Enda kaldere med Myte

Enda kaldere med Myte
Tid: Torsdag 20. september 2018 kl. 19.30 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 300
 

Sang- og spellemannsgruppa Enda Kaldere har holdt det frysende, syngende og spellende i 10 år og markerer dette med en festkonsert på Lørenskog Hus torsdag 20. september!

Gruppa består av lørenskogkara Finn Evensen, Jon Haaland, Ole Jørgen Holt Hanssen og Roar Vangen. Det sies at gruppa fant inspirasjon i kulda på Svalbard, men navnet har de hentet fra frysedisken i en butikk på Visperud. De har alle en bakgrunn fra ikke ukjente Bjelleklang, som i sin tid var en ikke-instrumentalgruppe basert på sang og andre kroppslyder. Men se her; nå tar de grep om følgende instrumenter: Gitarer, kontrabass, munnspill, ukuleler, munnharper, fløyter, banjo, trekkspell, stjært staur og beksømstøvel, bare for å nevne noe…

På denne konserten får du også høre gruppa Myte, som foruten nevnte Roar Vangen, består av Trine Sennerud Melby på nøkkelharpe og Gunnar Sæbø på bass og trøorgel. (Ja, trøorgel!)

Myte spinner sin musikk rundt svensk og norsk folkemusikk pluss egne låter, og passer som hånd i polvott til Enda Kaldere, og da blir det selvfølgelig også et samspell på noen låter mellom de to gruppene.

Velkommen til et myteomspunnet Enda Kaldere!

Sist oppdatert: 20.06.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen