MOZART MED TRYLLEFLØYTEN

MOZART MED TRYLLEFLØYTEN
Tid: Søndag 16. september 2018 kl. 18.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 150/1 (barn)
 

Søndag 16. september kl. 18.00 ankommer Wolfgang A Mozart Lørenskog med en tidsmaskin. Med seg har han en gruppe barn fra sin egen tid i 1700-tallets Wien. Komponisten blir svært forvirret i sitt møte med den merkelige verdenen i 2018, og besøket av det store geniet blir annerledes enn kveldens konferansier hadde planlagt. Vi rekker å få noe kunnskap om Mozarts liv og musikk, før det viser seg at flere underlige ting kan skje enn å reise noen århundrer frem i tid. Vi flytter inn i eventyret om Tryllefløyten, og operaens innhold fortelles på en time-- i tekst og toner-- av fire hovedroller og barn.

Søndag 16. september kl. 18.00 ankommer Wolfgang A Mozart Lørenskog med en tidsmaskin. Med seg har han en gruppe barn fra sin egen tid i 1700-tallets Wien. Komponisten blir svært forvirret i sitt møte med den merkelige verdenen i 2018, og besøket av det store geniet blir annerledes enn kveldens konferansier hadde planlagt. Vi rekker å få noe kunnskap om Mozarts liv og musikk, før det viser seg at flere underlige ting kan skje enn å reise noen århundrer frem i tid. Vi flytter inn i eventyret om Tryllefløyten, og operaens innhold fortelles på en time-- i tekst og toner-- av fire hovedroller sammen med barn fra Lørenskog musikk- og kulturskole og Luhr skole.

Forestillingen har vært spilt omkring på Østlandet siden våren 2014, men er ingen vanlig turneoppsetning som gjester en by eller bygd, for så å dra videre. Tvert imot: ideen bak konseptet var å skape et samarbeidsprosjekt, aktivere barn fra kulturskoler, eller andre lokale krefter, som viktige deltakere i forestillingen. I tillegg har det vært lagt vekt på å bruke unge sangstudenter i hovedrollene.

De fire solistene er alle i sluttfasen av sine studier på NMH, Barratt Due og operahøgskolen. Tidligere har barnekor, teatergrupper og lokale ungdomsorkestre deltatt.

«Mozart med Tryllefløyten» er en del av musikkorganisasjonen Ad Fontes’ prosjekter. 
Forestillingen er delvis støttet av Dextra.

Mozart: Inger Jorstad
Konferansier og Papagena: Ingvild Loen
Papageno: Eilert Taubøl Hasseldal
Pamina: Eldrid Gorset
Tamino: Eirik Grøtvedt
Manus og regi: Marianne Hirsti

Sist oppdatert: 14.09.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen