Eldres dag

Eldres dag
Tid: Mandag 1. oktober 2018 kl. 13.00
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Gratis
 

Foto: Jan. M. Lillebø

FNs årlige internasjonale dag for eldre markeres nok en gang i Lørenskog med foredrag, kulturelle innslag og enkel servering.

Under årets Eldres dag vil hypokonderlegen Ingvard Wilhelmsen kåsere over temaet «Det er ikke mer synd på deg enn andre. Et foredrag om ansvar og frigjøring». I over tyve år har han behandlet norske hypokondere. Det å tro man er syk selv om man ikke er det kan nemlig være en forferdelig tilstand. Wilhelmsen har gjennom blant annet dette arbeidet figurert mye i media de siste årene.

Foredraget handler om ansvar og frigjøring. Noen tror de er for gamle til å endre seg. Andre mener at det er på høy tid å gjøre noe før det er for sent. I løpet av foredraget vil han si noe om hvordan vi best kan takle sykdom, usikkerhet og risiko. Ingvard Wilhelmsen er professor i indremedisin, psykiater og leder for hypokonderklinikken på Haraldsplass. Han er en kjent foredragsholder og faglig dyktig innen personlighetsutvikling.

Det vil i tillegg til kåseriet bli kulturinnslag og servering av kaffe og kake.

Arrangementet er GRATIS, men det må hentes ut fribillett i forkant av arrangementet i Veiviseren i 1. etg. Lørenskog hus senest 29. september.

Sist oppdatert: 20.06.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen