Jubileumskonsert med Lørenskog musikkorps

Jubileumskonsert med Lørenskog musikkorps
Tid: Lørdag 10. november 2018 kl. 16.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 250/150 (barn)
 

10. november blir det jubileumskonsert i Storstua i Lørenskog hus, med masse flott norsk musikk. Både mer seriøs musikk, men også marsjer og underholdningsmusikk står på repertoaret denne festaftenen, der vi velger musikk blant de mange gode norske komponistene.

Korpset har flust av solister i egne rekker, og disse skal selvsagt vises fram på en slik kveld.  Vår eminente slagverker Oskar Abel Valand Halvorsen, er ikke bare slagverker, han er en strålende pianist og studerer klaver på Baratt Due musikkinstitutt hos professor Michael Endres. På jubileumskonserten framfører han første sats fra Griegs a-moll konsert.

Vi får også besøk av den fabelaktige saksofonisten og komponisten Bendik Hofseth, som er vokst opp i Lørenskog og har spilt i bygdas skolekorps. Bendik vil presentere noen av sine egne verker i tillegg til å være solist med korpset. Bendik Hofseth har reist verden rundt og vært solist med både store symfoniorkestre her til lands og utenlands, samt at han var saksofonist i det amerikanske jazzbandet Steps Ahead. Så bare han i seg selv, bør være nok til å ta turen til Lørenskog hus denne kvelden.

Vi håper du har lyst til å feire 65-årsjubileet sammen med oss. Vi ønsker dere velkommen til et par timer med god musikk, framført av bygdas eget musikkorps – også kalt Nord-Europas beste korps (sitat: en tidligere ordfører i kommunen).  

Norges musikkorps forbund fyller 100 år, 2018 er utropt til å være «musikkorpsenes år» og Forsvarets musikk feirer 200 år. Som en av de stolte tradisjonsbærerne her til lands vil også vi i Lørenskog musikkorps være med på feiringen. Vi fyller nemlig 65 år i år, og dette skal selvsagt markeres med en storslått jubileumskonsert.  

 Vi driver med alt fra å delta i NM for janitsjarkorps hvert år, marsjere i Lørenskogs gater 1. og 17. mai og vi har gjennomført mange showkonserter i serien «Fritt etter noter», som trakk fulle hus i Storstua på Triaden i en årrekke.

Sist oppdatert: 22.06.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen