Lunsjkultur 60+ - NB! Kjetil Skaslien og Per Husby

Lunsjkultur 60+ - NB! Kjetil Skaslien og Per Husby
Tid: Tirsdag 7. mai 2019 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr. 170
 

Kjære publikum. Vi har dessverre fått beskjed om at Kirsti Sparboe er syk og ikke kan gjennomføre konserten i morgen. Vi har fått tilbud om Kjetil Skaslien som erstatter og har takket ja til dette. De av dere som ikke ønsker å være på konserten i morgen med Kjetil Skaslien og Per Husby kan sende en e-post med; navn, adresse, kontonummer, e-post adresse og antall billetter til chb@lorenskog.kommune.no og dette vil bli refundert så raskt som mulig.

Kirsti Sparboe er en av de damene fra en generasjon som har betydd enormt mye for norsk underholdningsbransje. Hun har sunget, spilt teater og i film. Dette blir en forestilling hvor veldig mange som husker sanger som ”En sommer er over”, ”Nordlandsnetter” og ”Karusell” vil glede seg til. Men dette er også forestillingen for de som vil oppleve en av Norges største kvinnelige artister for første gang.

Kirsti Sparboe er den soloartisten som har vunnet Melodi Grand Prix-finalen i Norge flest ganger (4 ganger), hun har spilt teater og film, ble oppdaget av Arthur Arntzen som 17-åring og har vært med i utallige revyoppsetninger. Med andre ord et gjensyn med alle de sangene som vi husker og som lever i beste velgående i dag. Hun har med seg Per Husby på piano.

Sist oppdatert: 06.05.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen