Snipp, snapp, snute

Snipp, snapp, snute
Tid: Lørdag 27. april 2019 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr. 200/100 (barn)
 

En fartsfylt og fysisk forestilling som passer for barn fra tre år og oppover, hvor vi bruker kjent og kjært eventyrstoff av Asbjørnsen og Moe.

I denne omgang får vi bl.a. se Reveenka og Syvende far i huset. Forestillingen varer omlag 35 minutter, og inneholder både tekst og sang. 

«Fantastisk fin forestilling, vi fikk brukt lattermusklene våre! Forestillingen anbefales på det varmeste.» Noahs Ark Barnehage.

Skuespillere:
Gunnar Dundas har jobbet som dukkefører hos NRK, og medvirket i flere oppsetninger,  blant annet i forestillingen Alcina på Den Norske Opera, samt i barneforestillingen Zita og Zotpiratene på Stena Line. Gunnar har vært å se på sommeren som Mikkel Rev og Bakermester Harepus i forestillingen Hakkebakkeskogen i Dyreparken, Kristiansand. I sommer spilte han i to ulike forestillinger på «Prøysenhuset».

Thali M Liberman har jobbet som skuespiller i en rekke kortfilmer, spilt roller som Solveig i Peer Gynt, og dobbeltgjengeren til Hedvig på Torshovteatret. Hun vant prisen «Best Actress» på Richmond Diversity Film Festival 2015, for sin rolletolkning i kortfilmen «Dette kunne vært natten». I sommer var spilte hun i to ulike forestillinger på «Prøysenhuset», og til høsten er hun å se i Teater Innlandets forestilling Bør Børson Jr.

Regi:
Per Rønningen

Sist oppdatert: 10.12.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen