(Monsen), Monsen og Mattis - Et villmarksforedrag

(Monsen), Monsen og Mattis - Et villmarksforedrag
Tid: Onsdag 13. mars 2019 kl. 19.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr. 250
 

Jan Monsen og Mattis Thørud forteller om fantastiske villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge.

Hør historien om hvordan to travle familiefedre i full jobb klarer å gjøre drømmen til virkelighet. Om fantastiske villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge. Om møter med rovdyr, det å nyte nordlyset, stillheten og øyeblikkene. Om planlegging, kameratskap og gjennomføring av en drøm som er oppnåelig for mange.

Du har kanskje sett dem som de to yngste deltakerne i TV-serien «Monsen, Monsen og Mattis». I denne serien tar de turene et hakk lenger enn de fleste, men elementene og krav til ferdigheter er mye av de samme som for en kortere tur i hjemlig natur. Det handler mye om det samme: Nyte flott natur og være i ett med omgivelsene. Oppleve gleden ved det enkle, kjenne på det å bli sliten og nyte late timer foran bålet. Fylle opp lagrene med mat man har tilberedt selv og gjerne skaffet underveis. Vite at man sover tørt og behagelig og at samarbeidet med kameratene fungerer. Og ikke minst planleggingen – mye av moroa starter allerede med kartstudier og Google Earth.

Vi får være med på fire eventyrlige månedsturer i Norge, Canada og Alaska. Ekspedisjonen i Alaska ble gjennomført nå i høst, og er enda ikke vist på TV.

Sammen med Jan og Mattis deltok også Jan sin eldre bror Lars Monsen på alle ekspedisjonene. I foredraget får vi høre Jan og Mattis sin usensurerte versjon av hvordan de tre sammen har fått til det mange av oss drømmer om.

Velkommen til et foredrag du vil huske!

 

Sist oppdatert: 12.12.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen