Vinternatt

Vinternatt
Tid: Torsdag 14. februar 2019 kl. 18.00
 
Sted: Storstua og Rådhusparken
Pris: Gratis
 

Velkommen til en heidundrende vinterfest, med folkemøte, spektakulært lys/lyd-show av videokunstneren David Chocron, varm drikke og konsert med St. Laurentiuskoret og Bendik Hofseth!

Lørenskog kommune videreutvikler tidligere års Kulturnatt til en festkveld med snø og aktivitet i sentrum. Lørenskog Skiklubb fyller 100 år, og inviterer alle som ønsker det til å ta med seg ski til Rådhusparken.

Alle barn er velkomne til lavterskel skirenn og skilek i Rådhusparken i tidsperioden 18.00-19.30, uansett om man er med i skiklubben eller ikke.

Er du interessert i å få vite mer om Lørenskogs nye helårsarena for ski- og snøopplevelser, SNØ, innledes kvelden med et folkemøte i Lørenskog hus. Der får du møte ledelsen i SNØ som både vil informere og besvare spørsmål. 

Kvelden avsluttes med en festforestilling i Rådhusparken.

18.00-19.30:
Lørenskog hus: Folkemøte i Storstua om Lørenskogs nye innendørs arena for ski- og snøopplevelser SNØ, ledet av Erling Dokk Holm. Forhåndspåmeldingen er nå stengt, og det blir førstemann til mølla på ledige plasser.

Rådhusparken: Uformelt skirenn med premie til alle -  i regi av Lørenskog Skiklubb. Alle må ha med egne ski.

19.30-20.00:     

Rådhusparken: Spektakulært lys/lyd-show av videokunstneren David Chocron – Mens vi venter på snø… – og konsert med Bendik Hofseth og St. Laurentiuskoret.

Sist oppdatert: 14.02.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen