Kjennaften 2019 med Rune Larsen

Kjennaften 2019 med Rune Larsen
Tid: Torsdag 14. mars 2019 kl. 19.00 (kjøp billett)
 
Sted: Samfunnshuset på Kjenn
Pris: Kr. 250
 

Nå er det igjen klart for Kjennaften, en musikalsk helaften med lokale og nasjonale artister. Hovedartisten denne kvelden blir Rune Larsen.

I pausen mellom lokale talenter og hovedartisten blir det gratis kaffe og kaker. Det blir også loddsalg med masse fine gevinster. Kveldens overskudd går til barn og ungdom i Lørenskog.

Rune Larsen tilhører veteranene i norsk pop. Helt siden han debutterte med ”Cinderella” i 1965 har han vært aktiv på scene, TV og plate/CD. I sommer solgte han til gull sammen med sine kompanjonger i Lollipop og TV-programmet med samme navn plasserte seg blant toppene på ratinglisten.

I år feirer Rune sin 70 år med en rekke forestillinger landet rundt. Han kommer også ut med en ny CD på høsten, en temaplate om kjærlighetens mange nyanser.

De fleste kjenner Rune som gospelsanger og Lollipop-general. Men han har kanskje oppnådd størst suksess som programleder for ”Noteknekk”, ”Hele menigheten synger”, ”Momarkedet”, ”Casablanca”, ”Absolutt norsk” og – selvfølgelig – ”Lollipop”.

Han har oppnådd gull, diamant og platina-trofeer, og da han ga ut boken ”Troende til alt” solgte den i 9 000 eks. Et betydelig høyt tall for en debuttant.

Rune startet sitt første Gospel-kor i 1969. Noen år senere hadde han laget et en TV-serie på NRK som het ”Gospel-kveld”. Størst suksess hadde han imidlertid med TV-serien ”Hele menigheten synger”. I 1974 startet han opp det første Barnegospel-koret i Trondheim med plate og bok og et TV-program som ble nektet sendt fordi det var ”for forkynnende”.

Rune har også samarbeidet med gospel-gruppen ”Frisk Luft, mot åndelig forurensing”, der Kjell Fjalsett, Ivar Skippervold og Arnold Børud var de andre medlemmene.

I dag opptrer Rune gjerne med Tor Endresen eller sin gamle partner fra Bergen Beat-perioden, Helge Nilsen. Men han har også sitt eget soloprogram som er en vandring i rocken og popens barndom. En kombinasjon av musikk og humor har gjort Rune til en svært populær artist, og neste år markerer han sine 45 år som artist. Etter sommerens suksess både på TV og på CD er det mye som tyder på at han fortsetter noen år til.

2018 blir et aktivt år for Rune, han feirer at  han fyller 70 år, med konserter hele året ! 

Sist oppdatert: 13.12.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen