Teaterkonsert: CARMEN

Teaterkonsert: CARMEN
Tid: Torsdag 19. september 2019 kl. 19.30 (kjøp billett)
Fredag 20. september kl. 19.30 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 450
 

I Lørenskog hus neste egenproduksjon møter vi Didrik Solli-Tangen som elskeren til Carmen, en av historiens mest kjente operaskikkelser. Mange husker hvordan han berørte det norske folket med Tårnarien fra Tosca i NRK-programmet Stjernekamp i 2017. Nå tolker han rollen som Don José i en forkortet dramatisert versjon med fire sangere og skuespilleren Espen Beranek Holm som forteller. 

Med utgangspunkt i den berømte operaen av Georges Bizet, fortelles historien om Carmen og Don José som lever i dagens Europa. Alle de kjente operaariene er med, og den originale handlingen veves inn i et delvis nyskrevet material, understøttet av pianist Petter Kragstad fra Lørenskog og et mindre strykeorkester. Dette er komprimert musikkteater i en enkel visuell setting, der Espen Beranek Holm som nattklubbeier blir øyevitnet, den som forteller oss hva som skjedde når Carmen kom til vår by.

I rollen som Carmen ser vi Natalia Kawalek, en internasjonalt anerkjent mezzosopran. Michaela spilles av Silvia Moi, kjent fra filmen «Tryllefløyten», regissert av Kenneth Branagh. Andre medvirkende er Ludvig Lindström i rollen som Escamillo, Petter Kragstad som pianist og NOR59 KammerorkesterChristian Ranke er tekstforfatter, og Ola Beskow regissør.

Lengde på forestillingen: 1.50 med pause

Sist oppdatert: 08.04.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen