Bollywoodfestivalen 2019

Bollywoodfestivalen 2019
Tid: Åpningsshow - Fredag 6. september, kl. 18.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 195,-
 

Kultur for alle! Den årlige Bollywoodfestivalen er tilbake fra 6.-12. september med mange gode filmer, konserter , utekino på Festplassen og gode filmer på Lørenskog kino. Bollywoodfestivalen har en varighet på en uke og har et internasjonalt fokus og viser filmer fra både India, Pakistan og Iran. På åpningen av festivalen vil det bli muligheter for å treffe stjerner fra Bollywood og filmskapere. Festivalinformasjonen er tilgjengelig både på norsk og engelsk, og alle filmer vises med engelsk tekst.  Få med prisvinnere og godbiter fra verdens største filmindustri!

Fredag 6.september: Festivalen åpnes med et spektakulært danseshow av verdensklasse. Dansere fra Norge, Polen og India deltar. Lørenskog hus kl. 18.00. Bollywoodstjerner og æresgjester fra India med flere.

Lørdag 7.september: Utekino med en Hollywood Mowgli film, kl.21.30 - gratis inngang

(Danseworkshop: Bollywooddans er blanding av dansesjangere fra hele verden. Få med dere muligheten til å lære Bollywooddans. Gratis adgang med påmelding via festivalens hjemmeside.

Festival hovedbase er Lørenskog hus-kino . Mer info om artister, stjerner og program kommer nærmere festivalen på www.bollywoodfest.com

Sist oppdatert: 24.05.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen