Ingeborg Oktober

Ingeborg Oktober
Tid: Torsdag 14. november 2019 kl. 19.30 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Kunstsalen
Pris: Kr. 190,-
 

INGEBORG OKTOBER fremfører nordnorsk visesang i både folk, rock og akustisk, minimalistisk form. Sjangermessig har låtene blitt beskrevet som vakre, fengende melodier med tekster som utfordrer lytteren til å høre ekstra godt etter.

Tidligere i vår vant hun Spellemann i visekategorien for albumet Skjømmingsboka som ble sluppet i november 2018, og er nå nominert til den ærverdige Edvard prisen ( for teksten til låten Skjømming. Det kritikerroste andrealbumet fikk blant annet terningkast 6 hos The Wilmhelsens, og 5 i Musikknyheter, Viser, iTromsø og ikke minst Dagsavisen som beskrev albumet slik: « Albumet er perfekt komponert. En av de norske artistene som har størst potensial for å bli folkekjær » Geir Rakvaag, Dagsavisen, november 2018.

«Hårreisende vakkert og gripende. En annerledes plante i en norsk artistfauna og visetradisjon skildringene er såpass finurlige at jeg blir oppriktig nysgjerrig på hvordan Ingeborg Oktober ville ha levert som kåsør eller forfatter. » Helge Skog, Feedback.

Som liveartist kan hun blant annet skilte med live opptreden på årets Spellemannspris og den ærverdige headlinerkonserten i Kirkhelleren på Trænafestivalen som ble beskrevet på følgende vis: « Foran mikrofonen har hun en tydelig tilstedeværelse som det er umulig å ikke
legge merke til. Det føltes ekte og ærlig, og fullstendig ujålete. » Leif Steinholt, Helgelands blad, juli 2019.


Sist oppdatert: 12.09.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen