Bli en vinkjenner med Jean-Yves Lingner

Bli en vinkjenner med Jean-Yves Lingner
Tid: Onsdag 11. mars 2020 kl. 19.30 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr. 500
 

«Bli en vinkjenner»

Hvis du er en oenofil (glad i vin), lurer du sannsynligvis på hva som hindrer deg i å bli en ekte vinkjenner. Heldigvis trenger du ikke være vinprodusent eller ha en vinkjeller for å sette pris på god vin. På dette kurset kommer du til å lære deg å bli en vinkjenner.

Vi kommer til å gå gjennom smaksteknikker som brukes av spesialister, hvordan man setter ord på vinopplevelser og ikke minst det å lære seg å bygge referanser. FOR EKSEMPEL- HVA SKILLER EN CABERNET SAUVIGNON FRA EN MERLOT? Dermed får du muligheten under denne vinreisen til å smake forskjellige druer, produksjonsmetoder og typevin.

Jean-Yves Lingner
Jean-Yves er en av de fremste vinekspertene i Norge og en av de få med en mastergrad i ønologi fra universitet i Burgund som gir rett til ønolog tittelen (vinlærer). Jean-Yves har jobbet over 20 år i vin verdenen. I dag er Jean-Yves Vin direktør i Robert Prizelius gruppen og underviser på NSU (Norsk Sommelier utdannelse) siden 2008 og utdanner fremtidens vinkelnere og diverse aktører i og fra vinbransjen.

Sist oppdatert: 13.11.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen