JUBILADO gjør EUROPA

JUBILADO gjør EUROPA
Tid: Onsdag 8. desember 2021 kl. 19.00 (kjøp billett)
Torsdag 9. desember kl. 12.00 (kjøp billett)
Torsdag 9. desember kl. 19.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr. 150
 

Etter tre tidligere, og vel mottatte, oppsetninger er cabaret-gruppa til Lørenskog Pensjonistuniversitet igjen scene-aktuelle med forestillingen JUBILADO gjør EUROPA

Bli med på busstur gjennom Europa!  Jubilado serverer underveis opptrinn og musikalske spesialiteter fra mange land, med selvskrevne tekster og fengende sangnummer.
Jubilado består av en gruppe pensjonister og glade amatører som liker å stå på en scene og by på seg selv. Følg med på kulturkalenderen til Lørenskog hus og få med deg høstens forestilling.

Skrevet av: Kaja Rohde og Jørn Bråten
Musikk: Edel Bolstad, piano
Regi: Kari Nielsen
Scenograf: Jørn Bråten

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.

Sist oppdatert: 04.06.2021

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen