Ja, vi elsker musikal! - NB! Avlyst

Ja, vi elsker musikal! - NB! Avlyst
Tid: Lørdag 6. juni 2020 kl. 16.00 (kjøp billett)
Lørdag 6. juni kl. 19.00 (kjøp billett)
Søndag 7. juni kl. 19.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 250/150 (barn)
 

NB! Avlyst. 

Om du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 2-5 virkedager. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. Vær oppmerksom på at "inn-beløpet" i noen tilfeller legger seg tett opp mot "ut-beløpet". Noen ganger også foran. Du bør derfor kontrollere kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato


Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:

Fullt navn:
Adresse:
Kontonummer:
Bilde av alle billettene

Vi vil refundere billettutgiftene til din konto.

Ta vare på deg selv og hverandre - vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Hilsen alle oss på Lørenskog hus


Det er nå 5 år siden det ble lansert en Musikkteatersatsing på Lørenskog hus! Det feirer vi med en jubileumsforestilling, der de fire største produsentene av musikkteater i Lørenskog serverer godbiter fra sine beste musikaler; St. Laurentiuskoret, Lørenskog musikalteater, Skogblomsten og Lørenskog hus. Det blir spennende, morsomme og fargerike scener – og i tillegg noen filmklipp fra de forestillingene som er blitt filmet.

Konferansier for forestillingen blir Espen Beranek Holm, som selv medvirket i Lørenskog hus forestillingen EVITA, og er kjent som musiker, skuespiller og TV-personlighet. Han gir oss et kjærlighetsfullt blikk på all den glede og entusiasme som Lørenskogs innbyggere legger ned på musikalproduksjon. Og hvem vet, kanskje han synger litt også…

St. Laurentiuskoret ble stiftet i 1965, og presenterer en musikalproduksjon annen hvert år på Lørenskog hus, og medvirker utover det også i andre produksjoner, for eksempel «Kristina från Duvemåla» for et par år siden.

Lørenskog musikalteater er en frivillig, foreldredrevet organisasjon med rundt 90 medlemmer i alderen 7-19 år, som er interessert i teater, sang og dans. De setter opp en musikalproduksjon på Lørenskog hus hvert år, og har i tillegg undervisning i musikkteater 2 ganger/uke.

Skogblomsten ble stiftet i 1923, som en del av IOGT. På midten av 90-tallet overtok Grethe Wiik som leder etter Aage Wiik, som hadde ledet Skogblomsten i over 40 år. I 1998 besluttet styret å satse på teater som hovedaktivitet, og fra 2012 har de produsert en musikalproduksjon på Lørenskog hus hvert år.

Lørenskog hus startet en musikkteatersatsing for amatører og profesjonelle etter produksjonen «Jesus Christ Superstar» i 2014, med blant annet Espen Grjotheim, Knut-Marius Djupvik, Trond Granlund, Åge Tovan og hele Laurentiuskoret. Deretter fulgte musikalene RENT, EVITA og ANNIE.

Sist oppdatert: 02.04.2020

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen