Rådhusparken Live 2020/Bigbang + Valentourettes. Avlyst

Rådhusparken Live 2020/Bigbang + Valentourettes. Avlyst
Tid: Lørdag 22. august 2020 kl. 18.00 (kjøp billett)
 
Sted: Rådhusparken
Pris: Ordinær 500 + omk./Earlybird 400 + omk. ( gjelder febr. + mars)
Alder: 18 år
 

NB! Avlyst. 

Om du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 2-3 uker. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. Vær oppmerksom på at "inn-beløpet" i noen tilfeller legger seg tett opp mot "ut-beløpet". Noen ganger også foran. Du bør derfor kontrollere kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato


Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:

Fullt navn:
Adresse:
Kontonummer:
Bilde av alle billettene

Vi vil refundere billettutgiftene til din konto.

Ta vare på deg selv og hverandre - vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Hilsen alle oss på Lørenskog husBIGBANG og VALENTOURETTES live i Rådhusparken lørdag 22. august

Vi viderefører de siste årenes tradisjon med heftige konserter og skikkelig folkefest i Rådhusparken. Denne gangen under et nytt konsept – Rådhusparken LIVE! På scenen står to av landets beste liveband, som garantert får feststemningen til å spre seg, pulsen til å øke og hjerterytmen til å slå i takt med musikken, nemlig BIGBANG og VALENTOURETTES. Det finnes vel ingen bedre måter å avslutte en lang og herlig sommer på enn å samle gjengen til en heidundranes fest midt i idylliske Rådhusparken? Billetter i salg nå!

OM ARRANGEMENTET:

Hele arrangementet har 18-års aldersgrense. Konsertene finner sted i Rådhusparken v/Lørenskog sentrum. Mat og drikke selges på konsertområdet, både før, under og etter konsertene. Valentourettes går på scenen ca. kl. 20.00 og Bigbang ca. kl. 21.30. Etter konsertene blir det afterparty på området, med servering og DJ. Området stenger kl. 01.00


OM ARTISTENE:

Bigbang

Bigbang er et av landets aller beste liveband, og vi gleder oss stort til å se gutta på scenen i Rådhusparken. Bandet, med Øystein Greni i spissen, har holdt på siden 1992, og har gitt ut flere kritikerroste album. Bandets besetning består av Øystein Greni, Olaf Olsen og Nikolai Hængsle Eilertsen, noen av landets aller dyktigste musikere.  

Bigbang er kjent for å levere heftige livekonserter, med utallige hits, utømmelig energi, heftige gitarriff og et og annet stagedive. Klarer lørenskauingene å få Greni over scenekanten denne kvelden, mon tro?

Det siste året har vært travelt for Bigbang, ikke bare har de gitt ut «Glory Chord», sitt første album på mange år, de har også sluppet den ambisiøse livefilmen «Play Louder», som vi anbefaler alle å sjekke ut. Med «Glory Chord» har Greni og co føyd noen nye livefavoritter til en allerede velfylt settliste og vi satser på at vi får høre dem alle i Rådhusparken denne sommeren.

Både bandets utgivelser og liveopptredener får anmelderne til å trille de høyeste terningkastene, og vi regner med at sommerens konsert i parken blir minst like bra!

«Fy søren Greni, det er så tydelig at du elsker dette!» (Terningkast 6, Romerikes Blad, Nebbenfestivalen)

«Nesten for godt til å være sant» (Terningkast 6, Brønnøysund Avis)


Valentourettes

Valentourettes ble satt sammen i 2003 med det formål å fremføre Joachim Nielsens sanger på én enkelt konsert, men mottagelsen på denne ene konserten var så enorm at gutta fikk blod på tann og fortsatte samarbeidet.

Medlemmene har bakgrunn fra både Jokke & Valentinerne og Jokke Med Tourettes, og som

bandnavnet indikerer er dette en sammenslåing av disse to. Med Petter Pogo på bass, Runar «Kula» Johannessen på trommer og selveste Petter Baarli på gitar utgjorde de en kraftpakke med lang fartstid og solid erfaring med materialet. Tarjei Foshaug har vært vokalist siden 2006, og leverer Joachims sanger med ekte innlevelse, og har markert seg som en drivende frontfigur.

Så til bandets viktigste medlem, nemlig PUBLIKUM. Få andre band kan vise til et så aktivt og deltagende publikum. De synger med og skråler, danser og skåler, ler og griner og lever seg så totalt inn i tekst og musikk at de noen ganger smelter sammen til et stort pulserende monster som tar over hele salen og halve scenen til bandets store glede.

Valentourettes har spilt mange hundre konserter til stormende jubel og stor glede, både for de som rakk å oppleve Jokke da han var blant oss, og den oppvoksende slekt som har måtte nøye seg med platene. Denne gjengen fortsetter å overbevise både garva konsertgjengere og nye generasjoner av Jokke-fans om at rock er aller best på konsert!


Mer praktisk informasjon blir publisert nærmere arrangementsdatoen.

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Lørenskog idrettsforening og Lørenskog ishockeyklubb.

Sist oppdatert: 22.06.2020

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen