Trond Granlund feirer 70 år!

Trond Granlund feirer 70 år!
Tid: Fredag 18. september 2020 kl. 20.00 (kjøp billett)
Fredag 18. september kl. 20.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 350
 

Trond Granlund fyller 70 år og skal denne kvelden feire anledningen med sitt faste band og noen utvalgte gjester i Storstua!

Trond Granlund er en av Norges virkelige musikalske skatter. Han har gledet oss med sin fortellerevne i over 50 år og har inspirert generasjoner. Fra sin oppvekst på Oslo østkant har han gått gradene som rockemusiker på 70-tallet til popstjerne på det glade 80-tallet og fremstår i dag som en av de beste roots- og bluesmusikerne i Norge. Han har vunnet spellemannprisen, gitt ut mer enn 25 album, skrevet bøker og deltatt på flere innspillinger enn de fleste norske musikere.

Granlund hadde stor suksess på 80-tallet og ga i løpet av tiåret ut album både i England, Sverige og Frankrike. Selv om suksessen var tilstede virket det ikke som om at den unge Granlund var fornøyd. Han hadde i løpet av 80-tallet gått lengre og lengre bort fra sine røtter i rocken. Da han for alvor oppdaget Hank Williams og hans roots- og bluesinspirerte musikk, la Granlund om på stilen. Ikke bare la han en lovende pop karriere på hyllen, men han la også om til å synge på norsk. En stilendring som passet ham bra, for etter to album på norsk oppnådde han en status blant presse og kritikere hjemme i Norge han ikke hadde hatt tidligere. Nye voksne fans kom også til.

De neste 20 årene ga Granlund ut mer enn 20 album, alle på norsk. Som tekstforfatter har han stålkontroll på det norske språket og hans evne til å formidle en historie har aldri forlatt han. Den rustne, hese stemmen gir låtene nettopp den dybde og nerve han er kjent og elsket for. Han har gitt oss radiohits som “Bandidos i det fri”, “Himmelvogna” “Meninga med livet”, “Inn i mystikken” og “Killer On the Run”.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger 65 billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.

Sist oppdatert: 14.09.2020

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen