Eldres dag

Eldres dag
Tid: Torsdag 1. oktober 2020 kl. 13.00
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Gratis
 

ELDRES DAG: «SAMUEL OG BESTEFAR» MED SAMUEL MASSIE OG ARNE ULVOLDEN 

Torsdag 1. oktober kl. 13.00 i Lørenskog hus, Storstua FN’s årlige internasjonale dag for eldre markeres nok en gang i Lørenskog. Mange har fått med seg og blitt inspirert og fasinert av TV-programmene med Samuel og Bestefar. Vi er så heldige å få høre om deres “Reise i livet” og hvordan Bestefar våget å fortsette å drømme til tross for både sykdom og alderen sin, og hvordan dette faktisk har gjort han yngre. Samuel og Arne har et unikt vennskap som inspirerer til å se verdien av de man har rundt seg - og ikke minst våge å drømme, men også gjennomføre. Dette blir et unikt, nært og åpenhjertig møte som både utfordrer, berører og inspirerer.

GRATIS inngang. Fribillett legges ut 17. august og må hentes ut senest mandag 28. september i Veiviseren i 1.etg. i Lørenskog hus.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger 65 billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.


Sist oppdatert: 11.08.2020

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen