AVLYST - Julegaven som ble borte

AVLYST - Julegaven som ble borte
Tid: Lørdag 5. desember 2020 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: 150
 

ASK SceneKunst presenterer "Julegaven Som Ble Borte". En stemningsfull juleforestilling for hele familien.

Stykket legger vekt på viktige verdier som fellesskap, vennskap og samhold, og at de materielle tingene man får i gave på julekvelden ikke er det viktigste med jula. Vi møter en liten familie, med mor og barna "Ylva" og "Henrik". Ylva ønsker seg så inderlig en teddy, og historien spinnes på hennes drøm om den perfekte julegaven. Men uvanlige og spennende ting skjer når "Fru Berg" som jobber i leketøysbutikken, bestemmer seg for å spille menneskene i bygda et puss. Fru Berg synes nemlig det bare er styr med jula, og mener barna bare bryr seg om gavene de skal få, og at de ikke forstår hva som er viktigst med jula, nettopp det å være gode og snille mot hverandre. Når folk kommer for å handle i leketøysbutikken, later Fru Berg som hun pakker inn gavene, men egentlig gjemmer hun de på et hemmelig sted. Kan det bli jul uten julegaver? 

Aktører:

Karoline Eriksen Solhaug
Sofie Huijs
Håkon Steinsholt
Henriette Lerstad

Musikk og manus av Stine Cecilie Winther. 

Passer for familier og barn fra 3 år og oppover.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.


Sist oppdatert: 03.12.2020

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen