BERNSTEIN/BEETHOVEN: WEST SIDE STORY/SYMFONI NR. 7

BERNSTEIN/BEETHOVEN: WEST SIDE STORY/SYMFONI NR. 7
Tid: Lørdag 10. oktober 2020 kl. 19.00 (kjøp billett)
Søndag 11. oktober kl. 19.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 120
 

Åtte musikalartister fra Oslo og Lørenskog synger flere av de mest kjente sangene fra West side story, sammen med NOR59 Strykeorkester og Oslo Kulturskole.  I tillegg vil vi se Lars Henrik Aarnes, Monica Dybvad, Morten Remberg, Maria Remberg, Jørgen Tyvand og Karoline Hagen. Dirigent er Stefan Plewniak.

I rollen som Maria ser vi Astrid Giske, som vil spille hovedrollen i West side story på Chateau Neuf senere i høst. Solveig Andsnes, kjent for hovedrollen i Evita her på Lørenskog hus i 2017, synger rollen som Anita. I tillegg vil vi se Lars Henrik Aarnes, Monica Dybvad, Morten Remberg, Maria Remberg, Jørgen Tyvand og Karoline Hagen. Dirigent er Stefan Plewniak.

Lørenskog hus har i mange år hatt en musikkteatersatsing, og skulle i 2020 ha presentert to musikaler; «Ja, vi elsker musikal!» med de organisasjoner i Lørenskog som driver med musikkteater, samt en oppsetning i full skala av West side story. Så kom Corona, og planene ble endret. I denne konsert medvirker flere av dem som skulle ha vært med i de opprinnelige prosjektene, blant annet et storartet orkester som tidligere medvirket i Lørenskog hus oppsetning «Carmen med Didrik Solli-Tangen».

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.

Sist oppdatert: 17.09.2020

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen