Flyttes til våren 2022 - ReStage: Standup med Zahid Ali + Open mic.

Flyttes til våren 2022 - ReStage: Standup med Zahid Ali + Open mic.
Tid: Fredag 11. juni 2021 kl. 18.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 110
 

FORESTILLINGEN ER DESSVERRE AVLYST. Billetter refunderes automatisk.

Velkommen til ReStage – og standup med Zahid Ali! 

Zahid Ali er en av landets morsomste, men kanskje er ikke du så langt unna heller? Før Zahid går på scenen gir vi muligheten til tre talentfulle komikerspirer i vår Open mic-session. 

Begrenset antall plasser – skaff dine billetter i dag!

Zahid Ali

Zahid Ali er en av Norges beste standup-komikere. Han gjorde stor suksess i programmet Rikets Røst på TV2 og senere i julekalenderen Jul i Tøyengata som satte seerrekord. Videre har Zahid medvirket i programmet Sladder og komiserien Hellfjord på NRK. Ali byr på absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse. Ingenting slipper unna Zahids skarpe observasjoner om rase, kultur og forhold. Han deler sine hysteriske tanker om etniske stereotyper, og bruker humor som våpen for å avkrefte og bekrefte fordommer.

Open mic

Nå har du en gylden mulighet til å vise frem dine standup-ferdigheter! Vi trekker ut tre heldige personer som får gå på scenen før Zahid Ali, meld deg på her:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPLbMAb3ffqtafIV-TGtW3aNoIes7zOaMLGsIlS7TPwtnf7A/viewform?fbclid=IwAR28cDr0lDoN-yfMxfRHfGg5vzumFDXgX5cfwlp2h9FuZ3KOof5b1vpa3U8

Om ReStage

I 2020 har Lørenskog hus begynt å jobbe med et helt nytt prosjekt som vi kaller for «ReStage». Med støtte av Lørenskog Kommune og Viken Fylkeskommune, har vi fått mulighet til å opprette et panel med fire fantastiske ungdommer som kuraterer et kulturprogram rettet mot andre ungdommer. ReStage Standup blir det første av disse arrangementene, flere spennende kulturopplevelser kommer utover høsten og vinteren. Følg gjerne ReStage på Facebook og på Instagram for mer informasjon.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.

Sist oppdatert: 07.06.2021

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen