Flyttes til våren 2022 - ReStage: Cosplay Catwalk

Flyttes til våren 2022 - ReStage: Cosplay Catwalk
Tid: Lørdag 12. juni 2021 kl. 18.00
 
Sted: Festplassen
Pris: Gratis
 

Velkommen til ReStage - Dance Cosplay Catwalk! 

Det er på tide nå å børtse støvet av ditt gamle kostyme, eller kanskje tide for å lage noe helt nytt for det arrangeres Cosplay Catwalk på Lørenskog hus! 

Om Cosplay Catwalk 

Dette blir en catwalk-konkurranse hvor man vise frem sitt kostyme. Det kan være alt mulig fra å vise din egen karakter, genderbend eller steampunk-versjoner, kanskje din egen tolkning av en karakter? Anything goes! 

Vi har to kategorier: Nybegynner og Litt øvet, samt flotte premier til 1. og 2. plass per kategori. 
Mer informasjon finner du på Facebook @Restagelorenskog
Om du vil delta i konkurransen, meld deg på her: https://forms.gle/DmbT5wsFTpJ6LY7p6 

Arrangementet er åpent for alle, store og små! 

Om ReStage 

I 2020 har Lørenskog hus begynt å jobbe med et helt nytt prosjekt som vi kaller for «ReStage». Med støtte av Lørenskog Kommune og Viken Fylkeskommune, har vi fått mulighet til å opprette et panel med fire fantastiske ungdommer som kuraterer et kulturprogram rettet mot andre ungdommer. ReStage Standup blir det første av disse arrangementene, flere spennende kulturopplevelser kommer utover høsten og vinteren. Følg gjerne ReStage på Facebook og på Instagram for mer informasjon. 

Praktisk info rundt forestillinger: 

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer. 

Billettsalg: 

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte. 

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt. 

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere. 

Smittevernregler: 

Syke personer må holde seg hjemme 
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.
Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand. 

Sist oppdatert: 07.06.2021

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen