Snipp, snapp, snute - Barneforestilling. AVLYST og strømmes på nett GRATIS

Snipp, snapp, snute - Barneforestilling. AVLYST og strømmes på nett GRATIS
Tid: Søndag 24. januar 2021 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 170
 

På grunn av utvidelsen av restriksjoner i Lørenskog kommune, så avlyses denne forestillingen med publikum. Men, vi vil strømme den på nett gjennom facebook eventet til vårt publikum GRATIS istedenfor! Vi håper at dere har lyst og anledning til å se på denne fine barneforestillingen på søndag kl.12.00

Gå inn på denne linken for å se den: HER

"SNIPP, SNAPP, SNUTE" er en fartsfylt og fysisk forestilling som passer for barn fra tre år og oppover, hvor vi bruker kjent og kjært eventyrstoff av Asbjørnsen og Moe. 

I denne omgang får vi bl.a. se Reveenka og Syvende far i huset. Forestillingen varer omlag 35 minutter, og inneholder både tekst og sang. Forestillingen er en gjenopptagelse av en tidligere forestilling som spilte over 350 forestillinger rundt omkring i landet. Nyoppsetningen av "Snipp, snapp, snute" spilte sine første forestillinger allerede i 2015 og er stadig vekk ute på turné i kulturhus, bibliotek og barnehager.

Skuespillere: Gunnar Dundas og Thali M Liberman 

Regi: Per Rønningen

Passer for barn fra 3 år og oppover.

Praktisk info rundt forestillinger:

På grunn av situasjonen knyttet til Covid-19 vil det praktiske rundt billettsalg og gjennomføring være litt annerledes enn det pleier. Dette gjør vi for at du som publikummer skal føle deg trygg, slik at du kan slappe av og kose deg under forestillingen. Vi ber derfor at du setter deg inn i våre smittevernregler før du kommer.

Billettsalg:

Av hensyn til smittevernregler selger vi et begrenset antall billetter i Storstua. Billettene kan kjøpes på nett som vanlig eller i Veiviseren på Lørenskog hus. Alle som kjøper billetter vil måtte oppgi kontaktinfo til smittesporing. Plassene vil være unummererte, noe som betyr at du på forhånd ikke kan bestemme hvor i salen du vil sitte.

Når du skal inn i salen vil du få hjelp til å finne ledig sete av en av våre ansatte. Siden vi kun selger et begrenset antall billetter i en sal som normalt rommer 360 publikummere, lover vi at du vil se godt fra det setet du får tildelt.

Kommer du sammen med medlemmer av din husstand kan dere sitte ved siden av hverandre uten en meters avstand. Kommer du sammen med venner eller bekjente du ikke deler husstand med, vil det være en meter mellom hver av dere. Plasseringen vil overholde FHI sitt krav om 1 meters avstand til andre publikummere.

Smittevernregler:

Syke personer må holde seg hjemme
Husk god hånd- og hostehygiene
Minst en meters avstand mellom personer som ikke oppholder seg i samme husstand.

Lørenskog hus lover en ren sal, hvor det vil være oppmålt forsvarlig avstand mellom publikum som ikke er i samme husstand.


Sist oppdatert: 22.01.2021

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen