Claudia Scott med band - AVLYST

Claudia Scott med band - AVLYST
Tid: Lørdag 2. mars 2019 kl. 20.00
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 420
 

Konserten er avlyst. Billetter refunderes automatisk dersom du er registrert med e-post adresse ved kjøpet. Hvis billettene er kjøpt i Veiviseren, så send oss en e-post til: kulturhuset@lorenskog.kommune.no  - med info om; navn, kortnummer og sum.

Claudia Scott har hatt et fantastisk Jubileumsåri 2018, hvor hun har markert 25 år som soloartist, og besøkt store deler av landet enten med fullt band, eller duo.
I vinter var hun en av artistene i det populære programmet «Hver gang Vi Møtes», noe som medvirket til at fler fikk øynene opp for denne fantastiske artisten.

Pressen referere til Scott som ”Rockens Førstedame”, eller ”Norges Americanadronning”. Hun har fått svært gode tilbakemeldinger både for konsertene og sine album.
Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister.

I fjor gav hun ut en spesialutgave i vinyl fra hennes første soloalbum «Flowers & Thorns», og i år slapp hun musikkvideo av singelen « A picture of my Dad and I» fra hennes siste album
«Let The Ribbons Fly». Claudia Scott ligger ikke på latsiden, og i høst jobber hun igjen med nye låter som vil presenteres for publikum på turné vinter 2019.
Det er på veien Claudia Scott trives best, og etter å ha slitt landeveien med bl.a. Danske Poul Krebs og vår egen Henning Kvitnes, har hun de siste årene fokusert på eget band.

Med seg på scenen har hun stjernelaget:
Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola
Olaf Olsen: vokal, trommer
Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar
Kenneth Bjørdal: Hammond, tangenter
Hun selv trakterer diverse gitarer, harmonica, mandolin

Sist oppdatert: 20.02.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen