Skam deg Mayliss - En lidenskapelig og lengtende enke

Skam deg Mayliss - En lidenskapelig og lengtende enke
Tid: Onsdag 27. februar 2019 kl. 19.30 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 275/200 (60+)
 

Monologen er en usentimental, humoristisk og eksistensiell skildring av et kvinneliv. Gjennom stykket får vi kjennskap til de valgene hun måtte ta for å overleve, men som også frarøvet henne det hun lengtet mest etter. Nå vil hun ikke lenger bare eksistere. Hun vil leve mer. Mye mer!

Liv Hege Nylund er fra Lillestrøm. Hun har vært med på å bygge opp regionteatret i Trøndelag hvor hun har virket som skuespiller, regissør, dramatiker og teatersjef.

Hun har jobbet på flere teatre, blant annet Svenska Riksteatern, Det Norske Teatret, Hordaland Teater, Trøndelag Teater, Åarjelsaemien Teatere og Turnéteatret i Trøndelag. Hun har hatt gjestespill på Oslo Nye Teater, Nordland Teater, Den Nationale Scene og Nationaltheatret.

Som dramatiker og regissør har hun tatt for seg flere kvinneliv som Fredrikke Marie Qvam og samenes pioner Elsa Laula. Selv har hun gjennom karrieren framstilt en rekke kvinneskikkelser som Cora Sandel på Trøndelag Teater og ikke minst gjorde hun suksess med monologen «Sabina»(etter en roman av Karsten Alnæs). Hun spiller for tiden monologen «Skam deg, Mayliss!» etter en roman av Elsie Johansson, men nå er hun også aktuell i «Små blinkende lykter» - et program om Tove Ditlevsen i tekst og tone.

Sist oppdatert: 20.11.2018

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen