Pippi Langstrømpe - Skogblomsten Juba

Pippi Langstrømpe - Skogblomsten Juba
Tid: Fredag 15. november 2019 kl. 18.00 (kjøp billett)
Lørdag 16. november kl. 13.00 (kjøp billett)
Lørdag 16. november kl. 16.00 (kjøp billett)
Søndag 17. november kl. 16.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Storstua
Pris: Kr. 200/150 (barn)
 

Skogblomsten viser i år to forestillinger. I den ene møter vi Pippi Langstrømpe og i den andre Emil fra Lønneberget. To av Astrid Lindgrens fantastiske figurer. Kjøper du billett til den ene forestillingen får du med billett til den andre.

Alle vet at Pippi er verdens sterkeste og at hun bor i Villa Villekulla med en hest og en ape og at pappaen er en sjørøverkonge. Tommy og Annika er hennes gode venner. Sammen opplever de masse rart og de vil også at Pippi begynner på skolen. Noen tyver vil stjele gullmyntene hennes og politiet vil få henne på barnehjem. Hvordan klarer Pippi seg oppi alt dette?

Emil er en aktiv gutt som bare vil hjelpe til. Dessverre går det oftest galt. Han må komme seg unna så ting får roet seg litt. Da er snekkerbua god å ha! Her kan han spikke trefigurer og fundere over alle sine påfunn. Lillesøster Ida er med og selvsagt mor Alma og far Anton. Tjenestejenta Lina er helt oppgitt over Emil, men gårdsgutten Alfred er hans beste venn. Og livet i Katthult blir aldri kjedelig med en som Emil der.

Sist oppdatert: 16.11.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen