Det var en gang - Barneforestilling

Det var en gang - Barneforestilling
Tid: Lørdag 25. januar 2020 kl. 12.00 (kjøp billett)
 
Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet
Pris: Kr. 200/100 (barn)
Alder: Passer best for barn fra tre år og oppover.
 

Lotte og Elias går i samme barnehage, men i forskjellige avdelinger. De er verdens beste bestevenner - i hvertfall mesteparten av tiden.

Vi blir med på deres reise gjennom lek og sang, hvor de besøker H. C. Andersens eventyrlige rike, og vi får stifte bekjentskap med historiene om Den stygge andungen, Den standhaftige tinnsoldat, Prinsessen på erten og Det er aldeles sant (En fjær blir til fem høns). Her får vi bli kjent med Lotte og Elias – og ikke minst noen av de mest kjente eventyrene til H. C. Andersen.

«En fantastisk forestilling!..Stykket og skuespillerne viser et høyt nivå og kan virkelig anbefales!» Tangen barnehage.

Skuespillere:

Gunnar Dundas er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Han har jobbet som dukkespiller i Rodde og Kikkan på NRK Super. Han har turnert med en rekke forestillinger i Oslo og omegn og medvirket i barneforestillingen «Zita og Zotpiratene» på Stena Line. Han har vært akrobat/skuespiller i forestillingen «Alcina» på Operaen, hvor han også har medvirket i flere andre oppsetninger. De siste somrene har han vært å se som Mikkel Rev og Bakemester Harepus i Hakkebakkeskogen i Dyreparken Kristiansand, og han var denne sommeren å se i to forestillinger på Prøysenhuset. Gunnar Dundas er dessuten dukkemaker og lager dukker under navnet Dundas Puppets.

Thali M Liberman er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Skuespillerkarrieren startet allerede da hun var åtte år og spilte hovedrollen som Maja i spillefilmen Maja Steinansikt. På scenen har hun spilt i blant annet Villanden ved Torshovteatret og spilt Solveig i Nordavind Produksjoners oppsetning av Peer Gynt. Hun har også jobbet i Kristiansand Dyrepark i jubileumssommeren deres. Thali har medvirket i flere filmer og tv-produksjoner, som TV2s krimserie Grenseland og kortfilmen Dette kunne vært natten. For sin rolletolkning i sistnevnte vant hun prisen for beste kvinnelige skuespiller ved Los Angeles Diversity Film Festival i 2015. Høsten 2019 var hun å se som Frøken Finckel i Teater Innlandets største satsning noen sinne; Bør Børson Jr. 

Regi:
Per Rønningen.

Sist oppdatert: 06.11.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen