Fotokurs med Ronny Østnes - fortsatt ledige plasser

Rondane (Foto: Ronny Østnes)

Rondane (Foto: Ronny Østnes)

Fotograf Ronny Østnes har gitt ut 5 bøker og hatt en rekke utstillinger, og vil på dette kurset inspirere deg til å ta bilder som betyr noe. Lær deg å ta bilder som virkelig lever og forteller historien videre på sin egen måte. 

Kurset holdes over tre ganger, 20. april, 27. april og 4. mai, kl. 10.00-15.00. Oppmøtested er i 6. etasje (Aktivitetshuset Volt) på Lørenskog hus. Pris kr. 750 for hele kurset. Påmelding til ingsme@lorenskog.kommune.no, tlf. 67 93 44 53. 

Velkommen på inspirasjon og fellesskap. 

Ta med eget kamera, det er ingen spesielle krav til utstyr utover dette.

Man vil disse kursdagene være en sosial gjeng som holder seg aktive med kameraet. Sammen er man ute og tar bilder, samtidig som alle på uhøytidelig vis får noen oppgaver fra gang til gang. Det viktigste disse dagene er å kose seg med å fotografere og være sammen. Det er jo hele poenget med hobbyen, at det skal være artig! 

Å fotografere er å skape historie. I det samme øyeblikk bildet er tatt er tiden gått videre, og tydeligere og tydeligere blir det. Fotograf Ronny Østnes vil inspirere deg disse dagene til å ta bilder som betyr noe. Lære deg å ta bilder som virkelig lever og forteller historien videre på sin egen måte. Det er mange måter å fotografere mennesker og omgivelser på, men det spennende er når du gjør dette til noe spesielt, noe personlig. For Ronny er det å fotografere en livsfilosofi, det handler om å oppleve nået. Å fotografere handler ikke om å sitte foran pc-en, det handler om å komme seg ut. 

Kurset er i regi av Lørenskog kommune Kultur og er i utgangspunktet rettet mot 60+-generasjonen, men er åpent for alle som har lyst! 

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen