Rideleir i sommer

To hester (foto: Bård Pedersen)

To hester (foto: Bård Pedersen)

Losby ridesenter arrangerer rideleir i ukene 26, 31, 32 og 33.

Elevene leveres i stallen klokken 08.00 og kan hentes klokken 15.00 (senere hentetidspunkt kan avtales). Matpakke medbringes. Det er kafé på stedet, så ha med lommepenger. 

Elevene får være med på fôring, stallarbeid og stell av hest. Det ris to økter hver dag, en på bane (45-60 minutter) og en på tur (1-2 timer). Noen av dagene kan det bli en langtur med grilling og eventuelt bading om været er bra.

Prisen er 600 kr per dag, rabattert pris er 2 500 kr for hel uke (mandag-fredag). 

Bindende påmelding sendes på e-post til rideleir@losbyridesenter.no. Faktura blir sendt ut og skal være betalt i god tid før start.

Rideøktene er varierte og kan bestå av dressur, gangartsridning med fokus på tølt, litt sprang, lek til hest, turer i bratt terreng, turer på lange grusveier med mye galopp, grilltur osv. Elevene blir delt opp i grupper etter nivå, og øktene blir tilpasset dette. Ridesenteret kan derfor ta imot alle nivåer. Nybegynnere får da litt kortere rideøkter.

Ridesenteret har snille, godt utdannede islandshester som er rolige og tålmodige med de uerfarne, samtidig som de gir den erfarne en utfordring og ny lærdom. De kan dressurøvelser, hopper fint, tølter godt, er supre på løpetur og stødige i skogen.

Instruktørene er godkjente B-instruktører gjennom Norsk Islandshestforening, rir aktivt og konkurrerer i gangartsdisipliner både med skolehestene og med private hester. Begge har bachelorutdanning i pedagogikk/læringspsykologi. 

Dyrevelferd er førsteprioritet! Hestene er derfor godt fulgt opp og ivaretatt med alt fra skoing, tilpasset utstyr og veterinæroppfølging til tannbehandling, kiropraktikk og tilfredsstillelse av naturlige behov som flokkliv og fri bevegelse ute.

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen