Kulturprisen 2019 til Gunne Gustavsen

Ordfører Ragnhild Bergheim, Gunne Gustavsen, kommunaldirektør Kultur Nina Kongtorp, leder kultur,- idrett,- og frivillighetsutvalget Anita Patel

Ordfører Ragnhild Bergheim, Gunne Gustavsen, kommunaldirektør Kultur Nina Kongtorp, leder kultur,- idrett,- og frivillighetsutvalget Anita Patel

Lørenskog kommunes kulturpris for 2019 ble tildelt Gunne Gustavsen under åpningen av Sørlihavnas servicesenter torsdag 29. august. Gunne Gustavsen tildeles kulturprisen for sitt store engasjement for at barn og unge skal få gode opplevelser med idrett. Gunne har vært svært sentral i Fjellhammer IL i en årrekke og du møter henne i Lørenskoghallen hver eneste helg.

I tillegg til en rekke små og store oppgaver har hun vært oppmann og foreldrekontakt, hun har styreverv i forbindelse med klubbens turneringer, hun setter opp dugnads- og tilsynsvaktlister foruten at hun er speaker. Gunne har vært æresmedlem i klubben siden 1997. For tre år siden opprettet Fjellhammer IL Gunneprisen, for å hylle frivillighet og ildsjeler i klubben i beste «Gunne-ånd».

Gunne var også nominert som en av fem kandidater til årets ildsjelpris under idrettsgallaen i 2018.

Prisen deles ut av Kultur-, idretts- og frivillighetsutvalget. Hege Torp Bugge (Ap) og Kai Peter Andersen (H) har vært rådgivende gruppe for utvalget i år.

Om Lørenskog kommunes kulturpris

Formålet med prisen er å hedre personer, organisasjoner eller institusjoner som har gjort en betydningsfull innsats innen kunst, kultur og idrett i Lørenskog kommune. Kulturprisen består av et diplom og et kunstnerisk arbeid. 

Prisen ble for første gang delt ut i 1994, og har deretter blitt delt ut hvert år. Oversikt over tidligere vinnere.

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen