Ledig atelierlokale: Kultursenteret Fredheim skole

Fredheim skole <br>(Foto: André Clemetsen)

Fredheim skole
(Foto: André Clemetsen)

Lørenskog kommune har lokaler på kultursenteret Fredheim skole til utleie. Fredheim skole ligger i naturskjønne omgivelser i Losbyveien 141 på Lørenskog.

Første etasje i bygningen er siden 1996 blitt utleid på fast basis til et aktivt kunstnermiljø; Atelier Fredheim og Lørenskog kunstforening. Lokalene i andre etasje leies ut på åremål med varighet 2-3 år per periode.

Lokalene i 2. etasje består av to enheter (atelier):
1) tre hovedrom, kjøkken, toalett og gang på 120,25 m2.
2) to hovedrom, kjøkken, toalett og gang på 50,88 m2.

Arealene kan egne seg for flere kunstnere som samarbeider.

Ett av rommene i enhet nr. 1 er nå ledig for utleie. Rommet er på ca. 23 m2. Leietaker disponerer i tillegg fellesarealer med kjøkken og toalett i sambruk med de øvrige leietakerne. Leiepris er for tiden 1880 kr per måned, denne vil konsumprisindekseres ved årsskiftet hvert år.

Søknadsfrist er 20. juni 2018.

Lokalet ønskes leid ut til utøvere som har sin hovedbeskjeftigelse innen billedkunst / kunsthåndverk / nye teknikker. Søkere som bor og/eller har sitt virke i kommunen eller som har annen relevant tilknytning vil prioriteres. Lokalene i andre etasje skal fortrinnsvis rulleres for at ordningen skal komme flere til gode, men leietakere i inneværende åremålsperiode kan også søke om fornyet leie.

Det inngås kontrakt for leie fram til 31. mars 2021.

Søkere må kunne dokumentere og synliggjøre et godt kunstnerisk nivå. Aktiviteten skal synliggjøres gjennom dokumentert deltagelse på ulike utstillinger og andre utmerkelser som stipend og deltagelse på ulike kunstarenaer. Kunstnere i etableringsfasen med lokal tilknytning kan også søke.

Kontakt kulturkonsulent Ingrid Smedstad, tlf. 67 93 44 53 eller kultur@lorenskog.kommune.no dersom du ønsker å se på lokalet eller har andre spørsmål.

Søknadsadresse er:
Lørenskog kommune, Kultur, postboks 304, 1471 Lørenskog eller
e-post: kultur@lorenskog.kommune.no

Søknadsfrist er 20. juni 2018.

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen