Friskus - Lørenskogs nye møteplass for aktivitet og frivillighet

1. desember 2018 lanserer Lørenskog kommune Friskus, en ny aktivitetskalender med oversikt over det som skjer i Lørenskog - samlet på ett sted! 

Gå inn på www.lorenskog.friskus.com. Her finner du mange ulike arrangementer og aktiviteter som du kan delta på eller bidra som frivillig i ditt nærmiljø, samlet i en aktivitetskalender.

Kalenderen gir deg som innbygger muligheten til å filtrere på interesser. Du kan også se aktiviteter i Oslo og andre steder i landet. Med din egen Friskusprofil kan du melde deg på aktiviteter og frivillige oppdrag.

Du får oversikt over arrangementer, aktiviteter og oppdrag i regi kommunale aktører som Lørenskog hus, biblioteket, fritidsklubbene, sykehjemmene og frivilligsentralen. Fra 2019 vil du også se aktiviteter, arrangementer og frivilligoppdrag som idrettslag, kulturorganisasjoner og andre organisasjoner i Lørenskog er ansvarlige for. Dessuten vil du finne kontaktinformasjon til organisasjonene i Lørenskog. Dette fordi kommunen gir alle lokale organisasjoner mulighet til å opprette aktiviteter i Friskus kostnadsfritt, slik at Lørenskogs innbyggere finner alt på ett sted.

Med Friskus vil det bli enklere å delta og engasjere seg i Lørenskog!

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen