Vinternatt

14. februar kl. 18.00-20.00 inviterer vi dere alle til en feiring av snø, vinter og bevegelse! Møt folkene bak den nye helårsarenaen SNØ, hør Lasse Kjus fortelle om sitt vintereventyr, se vårt spektakulære lyd-/lys-show av multimediaartisten David Chocron og lytt til vakker musikk fra lokale stjerneartister. Lørenskog Skiklubb feirer 100 år i år, og inviterer alle barn til spennende skiaktiviteter i Rådhusparken denne kvelden.

Ta med deg dine kjære og få med dere denne folkefesten – i hjertet av Lørenskog.

Kl. 18.00-19.30:
Lørenskog hus: Folkemøte i Storstua om Lørenskogs nye innendørs arena for ski- og snøopplevelser SNØ, ledet av Erling Dokk Holm. Der får du møte ledelsen i SNØ som både vil informere og besvare spørsmål. Fri entré – det er mulig å reservere plass ved å klikke her: https://response.questback.com/lrenskogkommune/folkemote

Rådhusparken: Alle barn er velkomne til lavterskel-skirenn og skilek i Rådhusparken i tidsperioden kl. 18.00-19.30, uansett om man er med i skiklubben eller ikke. Ta med ski og godt humør - og kle dere etter været!

Kl. 19.30-20.00:
Rådhusparken: Spektakulært lys/lyd-show av videokunstneren David Chocron – Mens vi venter på snø… – og konsert med Bendik Hofseth og St. Laurentiuskoret.

Hele arrangementet er gratis og åpent for alle, velkommen!

 

Tilbake

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen