Frivillighet

Frivillighetspolitikk

Lørenskog kommunes frivillighetspolitikk er nedfelt i en politisk plattform som ble vedtatt i kommunestyret 12. september 2018. Frivillighetspolitisk plattform inneholder grunnleggende prinsipper og overordnede målsettinger for kommunens samspill med frivillig sektor. Plattformens formål er å styrke relasjonen  mellom kommunen og frivillig sektor, og bidra til forutsigbart og langsiktig samspill mellom partene.

Lørenskog frivillighetsråd

Lørenskog frivillighetsråd ble stiftet 11. april 2019. Rådet representerer frivilligheten i Lørenskog. Dette blir en sentral høringsinnstans for saker som angår lokale lag og foreninger i Lørenskog. Frivillighetsrådet skal være et talerør for frivilligheten og et bindeledd mellom frivilligheten og kommunen, og skal bidra til utvikling av kommunens frivillighetspolitikk.

Friskus aktivitetskalender

1. desember 2018 lanserte Lørenskog kommune Friskus, en ny aktivitetskalender med oversikt over det som skjer i Lørenskog - samlet på ett sted! Finn arrangmenter og aktiviteter du vil være med på. Finn oppdrag hvor du kan bidra som frivillig.

Lørenskog frivilligsentral

Lag og foreninger i Lørenskog

Tilskudd og utleielokaler

Sist oppdatert: 12.06.2019

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen