Vinternatt

14. februar 2019 arrangeres Vinternatt i Lørenskog.

Møt folkene bak den nye helårsarenaen SNØ, hør Lasse Kjus fortelle om sitt vintereventyr, se vårt spektakulære lyd-/lys-show av multimediaartisten David Chocron og lytt til vakker musikk fra lokale stjerneartister. Lørenskog Skiklubb feirer 100 år i år, og inviterer alle barn til spennende skiaktiviteter i Rådhusparken denne kvelden.

Lørenskog kommune videreutvikler tidligere års Kulturnatt til en festkveld med snø og aktivitet i sentrum. Lørenskog Skiklubb fyller 100 år, og inviterer alle som ønsker det til å ta med seg ski til Rådhusparken.

Er du interessert i å få vite mer om Lørenskogs nye helårsarena for ski- og snøopplevelser, SNØ, innledes kvelden med et informasjonsmøte i Lørenskog hus. Der får du møte ledelsen i SNØ som både vil informere og besvare spørsmål. 

Kvelden avsluttes med en festforestilling i Rådhusparken.

Program

Kl. 18.00-19.30:

Lørenskog hus: Informasjonsmøte i Storstua om Lørenskogs nye innendørs arena for ski- og snøopplevelser SNØ, ledet av Erling Dokk Holm. Der får du møte ledelsen i SNØ som både vil informere og besvare spørsmål. Fri entré – det er mulig å reservere plass her: https://response.questback.com/lrenskogkommune/folkemote

Rådhusparken: Skiaktiviteter i regi av Lørenskog Skiklubb. Alle barn er velkomne til lavterskel-skirenn og skilek i Rådhusparken i tidsperioden 18.00-19.30, uansett om man er med i skiklubben eller ikke. Ta med ski og godt humør - og kle dere etter været! 

Kl. 19.30-20.00:     

Rådhusparken: Spektakulært lys/lyd-show av videokunstneren David Chocron – Mens vi venter på snø… – og konsert med Bendik Hofseth og St. Laurentiuskoret.

Hele arrangementet er gratis og åpent for alle, velkommen!

Event på Facebook

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen