Lørenskog arena

Lørdag 6. juni fra 12.00 til 16.00

Mylderfestivalen 2020 - AVLYST

Sted: Festplassen og Metro

Velkommen til årets Mylderfestival!Lørdag 6. juni braker det igjen løs i Lørenskog med fest og moro for alle barn. Og gjett om vi har mye morsomt å by på!

Les mer

Spilles 6. og 7. juni

Ja, vi elsker musikal! - NB! Avlyst

Sted: Lørenskog hus, Storstua

NB! Avlyst.  Om du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 2-5 virkedager. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. Vær oppmerksom på at "inn-beløpet" i noen tilfeller legger seg tett opp mot "ut-beløpet". Noen ganger også foran. Du bør derfor kontrollere kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:Fullt navn:Adresse:Kontonummer:Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. Ta vare på deg selv og hverandre - vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Hilsen alle oss på Lørenskog hus Det er nå 5 år siden det ble lansert en Musikkteatersatsing på Lørenskog hus! Det feirer vi med en jubileumsforestilling, der de fire største produsentene av musikkteater i Lørenskog serverer godbiter fra sine beste musikaler; St. Laurentiuskoret, Lørenskog musikalteater, Skogblomsten og Lørenskog hus. Det blir spennende, morsomme og fargerike scener – og i tillegg noen filmklipp fra de forestillingene som er blitt filmet.

Les mer

Lørdag 22. august 2020
kl. 18.00

Rådhusparken Live 2020/Bigbang + Valentourettes. Avlyst

Sted: Rådhusparken

NB! Avlyst.  Om du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 2-3 uker. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. Vær oppmerksom på at "inn-beløpet" i noen tilfeller legger seg tett opp mot "ut-beløpet". Noen ganger også foran. Du bør derfor kontrollere kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:Fullt navn:Adresse:Kontonummer:Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. Ta vare på deg selv og hverandre - vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Hilsen alle oss på Lørenskog hus BIGBANG og VALENTOURETTES live i Rådhusparken lørdag 22. august Vi viderefører de siste årenes tradisjon med heftige konserter og skikkelig folkefest i Rådhusparken. Denne gangen under et nytt konsept – Rådhusparken LIVE! På scenen står to av landets beste liveband, som garantert får feststemningen til å spre seg, pulsen til å øke og hjerterytmen til å slå i takt med musikken, nemlig BIGBANG og VALENTOURETTES. Det finnes vel ingen bedre måter å avslutte en lang og herlig sommer på enn å samle gjengen til en heidundranes fest midt i idylliske Rådhusparken? Billetter i salg nå!

Les mer

Fredag 4. september 2020
kl. 20.00

Odd Nordstoga – Min eigen song - NB! Utsatt til 4. september

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Konserten er utsatt til fredag 4. september. Kjøpte billetter vil gjelde til denne konserten og de som ønsker det vil få refundert sine billetter ved å sende en e-post til: chb@lorenskog.kommune.no med info om navn, adresse, kontonummer og bilde av billettene. Etter eit sjølvpålagt nesten konsertfritt år er det med stor spelelyst 2020 blir sett i gang med ein omfattande soloturne. 

Les mer

Tirsdag 15. september 2020
kl. 12.00

Lunsjkultur 60+ - Louis Jacoby

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Etter mye pågang fra publikum kommer Louis Jacoby tilbake for å glede oss med mye humor og fantastisk musikk!

Les mer

Fredag 25. september 2020
kl. 20.00

Löv - NB! Utsatt til 25/9

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Konserten er flyttet til fredag 25. september, kl. 20.00Kjøpte billetter vil være gyldig, men det er også mulig og få billetter refundert. Om du allikevel ønsker en refusjon og du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 3-5 dager ved å sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no og be om at dette igangsettes. Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger: Fullt navn: Adresse: Kontonummer: Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. LÖV er en ny musikalsk konstellasjon som består av Marte Eberson og Øystein Skar, kjent fra bandet Highasakite, som har gått sammen med vokalist og The Voice-vinner Martin Halla. 

Les mer

Fredag 9. oktober 2020
kl. 20.00

Mathias Eick & venner: En hyllest til Miles Davis - Kind Of Blue

Mathias Eick & venner: En hyllest til Miles Davis - Kind Of Blue

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Mathias Eick & venner: En hyllest til og tolkning av tidenes mest solgte jazzalbum - Miles Davis - Kind Of Blue

Les mer

Tirsdag 10. november 2020
kl. 12.00

Lunsjkultur 60+ - Kjetil og Cesilie Skaslien - Utsatt til 10. november

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Konserten er utsatt til tirsdag 10. november. Kjøpte billetter vil gjelde til denne konserten og de som ønsker det vil få refundert sine billetter ved å sende en e-post til: chb@lorenskog.kommune.no med info om navn, adresse, kontonummer og bilde av billettene. Franske toner på norsk! Milord, La vie en Rose, Hymne de l’amore, Non je ne regrette rien, Sous ciel de Paris. Disse tidløse klassikerne kjenner de fleste, men de yngre generasjonene vet kanskje ikke hvor de stammer fra. Edit Piaf var jo en av de virkelig store artistene. Hun hadde et like stort navn som Frank Sinatra, men var fransk og ikke amerikansk som ham. Så hun hadde ikke den enorme industrien bak seg.

Les mer

Torsdag 12. november 2020
kl. 19.00

We love the 60s! Utsatt til 12/11

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Vi lover deg «Flower Power» i bøtter og spann i Storstua 14. Mai.  Musikk og kulturskolen inviterer til storslagent show, med de udødelige rock-klassikere fra dette fantastiske 10-året.

Les mer

Fredag 13. november 2020
kl. 20.00

No.4 - NB! Utsatt til 13/11

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Konserten er flyttet til fredag 13. november, kl. 20.00Kjøpte billetter vil være gyldig, men det er også mulig og få billetter refundert. Om du allikevel ønsker en refusjon og du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 3-5 dager ved å sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no og be om at dette igangsettes. Vi håper på forståelse for at transaksjonen kan ta litt lengre nå for tiden. Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:Fullt navn:Adresse:Kontonummer:Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut to Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Les mer

Lørdag 14. november 2020
kl. 12.00

Emil i Lønneberget - Barneteater. Utsatt til 14/11

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Ègal teater presenterer forestillingen om Emil fra Lønneberget. Emil sine rampestreker og sprell gjør faren Anton så fortvilet, både frivillig og ufrivillig, at Emil må løpe og gjemme seg i snekkerbua, til faren har roet seg.

Les mer

Onsdag 18. november 2020
kl. 18.00

Adam Schjølberg - Utsatt til 18. november

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Foredraget er avlyst denne dagen, men vi jobber med å flytte det til høsten. Mere info kommer. Hva vil det si å være mann i dag? Mange menn opplever at mannsrollen i dag stiller uklare krav og forventninger. Etter foredraget blir det en samtale med Adam og psykologene Kristian Torbergsen og Joacim Skancke om mannsrollen i dag.

Les mer

Fredag 27. november 2020
kl. 20.00

Vinterlys - Rita Eriksen og Dag Vagle med band

Vinterlys - Rita Eriksen og Dag Vagle med band

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Tanken bak tittelen «Vinterlys» er at hver låt på konserten skal være som små lysglimt av varme for både publikum og artistene selv i en ellers kald og mørk årstid. Og en musikalsk feiring av at sola snart snur. Rita har siste årene gjort stor suksess med konsertforestillingen «Songbird» - en hyllest til Eva Cassidy og i ABBA oppsetningen «Thank you for the music – Vi elsker ABBA»

Les mer

Tirsdag 15. desember 2020
kl. 12.00

Lunsjkultur 60+ - Mari Haugen Smistad. Utsatt til 15.desember

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

«Musikk i krig og kjærlighet» Skuespiller og sanger Mari Haugen Smistad, (utdannet ved Teaterhögskolan i Göteborg, og spilt i bl.a We Will Rock You, Grease, Ulven, Rock of Ages, Idyll, Tolvskillingsoperaen), kjent på Lørenskog som Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar på Lørenskoghus i 2014, tar med seg den eminente pianisten Trond Lindheim (utdannet komponist ved Norges Musikkhøgskole, komponert musikk for teater og vært musikalsk leder for bl.a Piaf, Trost i Taklampa, Jesus Christ Superstar)  og spiller lunsjkonsert på Vasshjulet den 5. mai.

Les mer

Fredag 29. januar 2021
kl. 20.00

CreedenceMania - Cosmo's Factory 50 år m/Fortunate Sons

CreedenceMania - Cosmo's Factory 50 år m/Fortunate Sons

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Lookin´out my back door, Who´ll stop the Rain, Up around the Bend, Travelin Band, Heard it through the Grapevine, Run through the jungle og Long as I can see the Light - alle disse sangene har èn ting til felles; de er alle å finne på det fantastiske albumet Cosmo´s Factory! NB! Konserten avholdes 29. januar 2021.

Les mer

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen