Lørenskog arena

Torsdag 21. juni 2018
kl. 18:00

Kulturkafeen: avslutningsfest

Sted: Kurland fritidshus

Les mer

Torsdag 21. juni 2018
kl. 19.00

ALS - veldedighetskonsert

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Vi lager en festaften og kan friste med artister som Bjelleklang, Erling Heen, Susanne Louise Olijnyk, So Are We, Daniel Stähler, Frode Johansen og Mike. I tillegg vil det bli magisk underholdning og nervepirrende stemning når Nedre Romerike Tigers Cheerleaders entrer scenen.

Les mer

Søndag 26. august 2018

Losbydagen 2018

Den tradisjonsrike Losbydagen arrangeres for 26. august med et rikholdig kulturprogram. Mer informasjon kommer.

Les mer

Lørdag 1. september 2018
kl. 12.00

Karius og Baktus barneforestilling

Sted: Lørenskog hus, Storstua

“Du må huske å pusse tennene dine, Jens”

Les mer

Onsdag 5. september 2018
kl. 19.30

Syng liv i ditt liv - Hans Børli forestilling

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Konsertforestillingen Syng liv i ditt liv markerer at det er 100 år siden den populære lyrikeren og tømmerhoggeren Hans Børli ble født. Gjennom ru virkelighet og søken etter svar på de evige spørsmål tas publikum med på en reise fra maurstiene til Melkeveien gjennom sang, toner og skuespill.

Les mer

Torsdag 6. september 2018
kl. 19.00

Pelle Sandstrak: Mr tourette - for uvanlighetens skyld

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Pelle Sandstrak holder et heftig enmannsshow om tourettes syndrom. Han vrir og vender på begrepene normalitet og vanlig-het, og får oss til å innse at det å være helt frisk er en ganske så farlig tilstand. Pelle Sandstrak er en svært populær foredragsholder som reiser rundt i Skandinavia, Europa og Nord-Amerika. Overalt hvor han kommer får han en helt fantastisk mottakelse.

Les mer

Lørdag 15. september 2018
kl. 18.00

Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir, og en musikalsk overraskelse!

Les mer

Fredag 21. september 2018
kl. 20.00

Knut Anders Sørum med band

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Artisten, musikeren og låtskriveren med den store stemmen vant i Stjernekamp på NRK i 2016, og har i etterkant av dette reist landet rundt på kulturhus og festivaler med bandet sitt. 

Les mer

Lørdag 22. september 2018
kl. 12.00

Pippi Langstrømpe på de sju hav - barneteater

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Pippi på de sju hav er historien om Pippi en jente som bor alene i Villa Ville-kulla sammen med apen sin Herr Nilsson og Hesten Lille gubben. Pippi blir venner med nabobarna Tommy og Annika som får oppleve masse spennende og overaskende ting sammen med den helt spesielle jenta i Villa Ville Kulla.

Les mer

Torsdag 27. september 2018
kl. 20.00

Enok Amrani konsert

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Enok Amrani er en indie singer songwriter fra Porsgrunn. Musikken hans er drevet av tekstene, og beveger seg for det meste i et melankolsk landskap, med elementer fra ulike stilarter som rock, soul og country. Siden Amrani bestemte seg for å satse på egen musikk i 2015, har han rukket å gi ut 5 singler, og høstet mange gode tilbakemeldinger på utgivelser og liveopptredener. Singelen “Takin' Back My Freedom” ble blant annet lagt merke til av enkelte anmeldere og radiostasjoner utenfor Norges grenser.

Les mer

Spilles fra 18. oktober til 4. november

Musikalen Annie

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Endelig er den her! Lørenskog hus fortsetter sin satsing på musikkteater med den legendariske musikalen om barnehjemsjenta Annie. På scenen møter vi blant annet åtte barn, den meriterte musikalartisten Sigurd Sele og vår egen Trond Granlund. Og ja – hunden Sandy er også med!

Les mer

Lørdag 20. oktober 2018
kl. 12.00

Tik Tik sjonglering - barneforestilling

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Musikkforestillingen Tik Tik Tik Sjonglering tar barna med til en verden av arabisk musikk og sirkuskunster i et levende og lekent samspill. 

Les mer

Søndag 28. oktober 2018
kl. 18.00

Losby Dannede Selskab 15 års jubileumskonsert

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Dette ensemblet er unik i norsk musikkhistorisk sammenheng. Så vidt vi vet er de det eneste ensemble som spiller salongmusikk/schlagermelodier fra 1920 årene og frem til 1960 tallet. Denne musikken var veldig vanlig på finere cafeer og restauranter i årene fra 1920 60. Den siste restaurant i Oslo som hadde denne type musikk var Theater Caféen, hvor bla Reidar Thommesen og hans ensemble spilte aktivt frem til midt i 80 årene.

Les mer

Fredag 16. november 2018
kl. 20.00

Det Betales spiller - Best of Beatles

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Det Betales  - Best of Beatles Premieren til Best of Beatles på Chat Noir i Oslo i mai 2018 ble en braksuksess, og showet ble umiddelbart booket tilbake i mai  2019. I mellomtiden skal showet besøke de største kulturscenene i hele landet.

Les mer

Fredag 23. november 2018
kl. 18.00

Dyrene i Hakkebakkeskogen - Skogblomsten Juba

Sted: Lørenskog hus, Storstua

– I Hakkebakkeskogen finnes, som i vår verden, et ønske om fred, trygghet og respekt for hverandre. Lille Morten Skogmus sier det slik: «Vi kunne ha det godt her i skogen hvis alle var venner og de store lot de små være i fred. Så kunne de store hjelpe de små, og de små hjelpe de store, for det er mye vi små kan, som de store ikke kan.»

Les mer

Fredag 30. november 2018
kl. 18.00

Natt i Nisseland - en julefamiliemusikal

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Det er sen kveld en lille julaften i Nisseland. Alle er fulle av latter og sang, og aktiviteten er på topp dagen før den store dagen. Midt i den muntre idyllen skjer det imidlertid noe som snur alt på hodet. Et voldsomt tordenskrall etterfulgt av en rå og skummel latter gjør at Nissemor, nissebarna og alle andre blir stive av skrekk. Alle bortsett fra selveste Nissefar som smilende vagger og smådanser litt rundt på scenen, mens han babler om sommer og sol og palmer. Det blir snart klart for alle at det er hele Vinterlandets store skrekk, Trollmannen, som har kastet en forbannelse over Nisseland.

Les mer

Fredag 7. desember 2018
kl. 18.00

Jul i Blåfjell

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Jul i Blåfjell har gledet utallige barn og voksne gjennom mange år. Det er med stor glede Lørenskog hus ønsker velkommen til et herlig gjensyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell. Ja, kanskje Mamsen og Lillegutt dukker opp også….?

Les mer

Fredag 14. desember 2018
kl. 19.00

Blåtoner - En julekonsert

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Blåtoner har besøkt Lørenskog hus to ganger tidligere og solgt ut huset hver gang!

Les mer

Torsdag 20. desember 2018
kl. 19.30

Sølvguttene julekonsert

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Sølvguttene har for mange blitt en viktig del av juletradisjonen, og en av de fineste tradisjonene vi har i Lørenskog hus er uten tvil når Sølvguttene har sin stemningsfylte konsert i Storstua. 

Les mer

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen