Lørenskog arena

Tirsdag 7. april 2020
kl. 12.00

Live fra #husetvårt: Lunsjkonsert

Live fra #husetvårt: Lunsjkonsert

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Et vårlig program med innslag av norsk nasjonalromantikk!  Kristin Brynjulfsrud - PianoMads Lønnkvist - Saksofon 

Les mer

Lørdag 11. april 2020
kl. 20.00

Live fra#husetvårt - Torgeir Waldemar

Live fra#husetvårt - Torgeir Waldemar

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Torgeir Waldemar har gjennom de siste sju årene etablert seg som en artist som er leverandør av kvalitet både i americanasegmentet men også i mer rufsete rockeinnapkning. Han har tre utgivelser bak seg hvor alle har fått strålende kritikker, og har turnert inn- og utland en haug av ganger. Han var nå midt i turnéen for sin tredje fullengder “LOVE” da den ble avbrutt av denne konsertlockdownen. Opptaket er gjort i Vasshjulet på torsdag 2. april.

Les mer

Torsdag 16. april 2020
kl. 19.30

Kunstsalen Live: Knut Reiersrud unplugged - NB! Avlyst

Sted: Lørenskog hus, Kunstsalen

NB! Avlyst.  Om du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 2-5 virkedager. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. Vær oppmerksom på at "inn-beløpet" i noen tilfeller legger seg tett opp mot "ut-beløpet". Noen ganger også foran. Du bør derfor kontrollere kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:Fullt navn:Adresse:Kontonummer:Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. Ta vare på deg selv og hverandre - vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Hilsen alle oss på Lørenskog hus I over 35 år har Knut Reiersrud spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum - bokstavelig talt - verden rundt. Hans omgang med strengeinstrumenter - både musikalsk og visuelt er å betrakte som en totalopplevelse. Kong Harald uttalte etter en Reiersrudkonsert i Sørafrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. President Tabu Mbeki tilbød vår gitarist sørafrikansk pass - for å få et ekstranummer - på samme konsert..

Les mer

Fredag 17. april 2020
kl. 20.00

Inge Bremnes med band - NB! Avlyst

Sted: Lørenskog hus, Storstua

NB! Avlyst.  Om du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 2-5 virkedager. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. Vær oppmerksom på at "inn-beløpet" i noen tilfeller legger seg tett opp mot "ut-beløpet". Noen ganger også foran. Du bør derfor kontrollere kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:Fullt navn:Adresse:Kontonummer:Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. Ta vare på deg selv og hverandre - vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Hilsen alle oss på Lørenskog hus

Les mer

Lørdag 18. april 2020
kl. 20.00

Finn Bjelke: Pop Quiz LIve

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Finn Bjelkes Store Pop Quiz Turné 2020

Les mer

Spilles fra 23. til 30. april

GREASE - Lørenskog musikalteater

Sted: Lørenskog hus, Storstua

En av historiens største feelgood-musikaler kommer til Lørenskog hus i april 2020!  

Les mer

Torsdag 23. april 2020
kl. 19.30

Kunstsalen Live: Enda kaldere

Sted: Lørenskog hus, Kunstsalen

Sang- og spellemannsgruppa Enda Kaldere har holdt det frysende, syngende og spellende siden 2008. Gruppa består av lørenskogkara Finn Evensen, Jon Haaland, Ole Jørgen Holt Hanssen og Roar Vangen. 

Les mer

Lørdag 25. april 2020
kl. 10.00

Musikkmylder for de minste 4

Sted: Lørenskog hus, Kunstsalen

Opplevelse, samvær og læring!

Les mer

Lørdag 2. mai 2020
kl. 12.00

Familiedisko 2

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Er dere klare for å danse, hoppe, sprette, tegne, klippe og lime? 

Les mer

Tirsdag 5. mai 2020
kl. 12.00

Lunsjkultur 60+ - Mari Haugen Smistad

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

«Musikk i krig og kjærlighet» Skuespiller og sanger Mari Haugen Smistad, (utdannet ved Teaterhögskolan i Göteborg, og spilt i bl.a We Will Rock You, Grease, Ulven, Rock of Ages, Idyll, Tolvskillingsoperaen), kjent på Lørenskog som Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar på Lørenskoghus i 2014, tar med seg den eminente pianisten Trond Lindheim (utdannet komponist ved Norges Musikkhøgskole, komponert musikk for teater og vært musikalsk leder for bl.a Piaf, Trost i Taklampa, Jesus Christ Superstar)  og spiller lunsjkonsert på Vasshjulet den 5. mai.

Les mer

Onsdag 6. mai 2020
kl. 18.30

LIONS Moteoppvisning 2020

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Lions Club Lørenskog/Fjellhamar inviterer til sin årlige moteoppvisning. Lokale forretninger presenterer vårens moter for damer, herrer og barn. Loddsalg med mange flotte gevinster.

Les mer

Lørdag 9. mai 2020
kl. 12.00

Emil i Lønneberget - Barneteater

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Ègal teater presenterer forestillingen om Emil fra Lønneberget. Emil sine rampestreker og sprell gjør faren Anton så fortvilet, både frivillig og ufrivillig, at Emil må løpe og gjemme seg i snekkerbua, til faren har roet seg.

Les mer

Torsdag 14. mai 2020
kl. 19.00

We love the 60s!

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Vi lover deg «Flower Power» i bøtter og spann i Storstua 14. Mai.  Musikk og kulturskolen inviterer til storslagent show, med de udødelige rock-klassikere fra dette fantastiske 10-året.

Les mer

Søndag 17. mai 2020
kl. 15.00

17. mai på Festplassen

Sted: Festplassen

Etter de tradisjonelle feiringene av nasjonaldagen rundt om på skoler og andre steder, kan alle i Lørenskog i år legge turen til Festplassen ved Lørenskog hus.

Les mer

Lørdag 30. mai 2020
kl. 19.30

Champions league finalen på Storskjerm - NB! Avlyst

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Tradisjonen tro inviterer vi Lørenskogs befolkning inn i Storstua for å se årets heftigste fotballkamp på storskjerm. 

Les mer

Lørdag 6. juni fra 12.00 til 16.00

Mylderfestivalen 2020

Sted: Festplassen og Metro

Velkommen til årets Mylderfestival!Lørdag 6. juni braker det igjen løs i Lørenskog med fest og moro for alle barn. Og gjett om vi har mye morsomt å by på!

Les mer

Spilles 6. og 7. juni

Ja, vi elsker musikal! - NB! Avlyst

Sted: Lørenskog hus, Storstua

NB! Avlyst.  Om du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 2-5 virkedager. Pengene blir tilbakeført til den kontoen som var belastet i utgangspunktet. Dersom billettene ble betalt med kredittkort kan det godt være at pengene blir tilbakeført til kredittkortselskapet ditt. I så fall vil beløpet bli utlignet på neste faktura. Vær oppmerksom på at "inn-beløpet" i noen tilfeller legger seg tett opp mot "ut-beløpet". Noen ganger også foran. Du bør derfor kontrollere kontoutskriften din helt tilbake til kjøpsdato Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:Fullt navn:Adresse:Kontonummer:Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. Ta vare på deg selv og hverandre - vi ønsker dere alle hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning! Hilsen alle oss på Lørenskog hus Det er nå 5 år siden det ble lansert en Musikkteatersatsing på Lørenskog hus! Det feirer vi med en jubileumsforestilling, der de fire største produsentene av musikkteater i Lørenskog serverer godbiter fra sine beste musikaler; St. Laurentiuskoret, Lørenskog musikalteater, Skogblomsten og Lørenskog hus. Det blir spennende, morsomme og fargerike scener – og i tillegg noen filmklipp fra de forestillingene som er blitt filmet.

Les mer

Lørdag 22. august 2020
kl. 18.00

Rådhusparken Live 2020/Bigbang + Valentourettes

Sted: Rådhusparken

BIGBANG og VALENTOURETTES live i Rådhusparken lørdag 22. august Vi viderefører de siste årenes tradisjon med heftige konserter og skikkelig folkefest i Rådhusparken. Denne gangen under et nytt konsept – Rådhusparken LIVE! På scenen står to av landets beste liveband, som garantert får feststemningen til å spre seg, pulsen til å øke og hjerterytmen til å slå i takt med musikken, nemlig BIGBANG og VALENTOURETTES. Det finnes vel ingen bedre måter å avslutte en lang og herlig sommer på enn å samle gjengen til en heidundranes fest midt i idylliske Rådhusparken? Billetter i salg nå!

Les mer

Tirsdag 15. september 2020
kl. 12.00

Lunsjkultur 60+ - Louis Jacoby

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Etter mye pågang fra publikum kommer Louis Jacoby tilbake for å glede oss med mye humor og fantastisk musikk!

Les mer

Fredag 25. september 2020
kl. 20.00

Löv - NB! Utsatt til 25/9

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Konserten er flyttet til fredag 25. september, kl. 20.00Kjøpte billetter vil være gyldig, men det er også mulig og få billetter refundert. Om du allikevel ønsker en refusjon og du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 3-5 dager ved å sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no og be om at dette igangsettes. Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger: Fullt navn: Adresse: Kontonummer: Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. LÖV er en ny musikalsk konstellasjon som består av Marte Eberson og Øystein Skar, kjent fra bandet Highasakite, som har gått sammen med vokalist og The Voice-vinner Martin Halla. 

Les mer

Fredag 9. oktober 2020
kl. 20.00

Mathias Eick & venner: En hyllest til Miles Davis - Kind Of Blue

Mathias Eick & venner: En hyllest til Miles Davis - Kind Of Blue

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Mathias Eick & venner: En hyllest til og tolkning av tidenes mest solgte jazzalbum - Miles Davis - Kind Of Blue

Les mer

Tirsdag 10. november 2020
kl. 12.00

Lunsjkultur 60+ - Kjetil og Cesilie Skaslien - Utsatt til 10. november

Sted: Lørenskog hus, Vasshjulet

Konserten er utsatt til tirsdag 10. november. Kjøpte billetter vil gjelde til denne konserten og de som ønsker det vil få refundert sine billetter ved å sende en e-post til: chb@lorenskog.kommune.no med info om navn, adresse, kontonummer og bilde av billettene. Franske toner på norsk! Milord, La vie en Rose, Hymne de l’amore, Non je ne regrette rien, Sous ciel de Paris. Disse tidløse klassikerne kjenner de fleste, men de yngre generasjonene vet kanskje ikke hvor de stammer fra. Edit Piaf var jo en av de virkelig store artistene. Hun hadde et like stort navn som Frank Sinatra, men var fransk og ikke amerikansk som ham. Så hun hadde ikke den enorme industrien bak seg.

Les mer

Fredag 13. november 2020
kl. 20.00

No.4 - NB! Utsatt til 13/11

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Konserten er flyttet til fredag 13. november, kl. 20.00Kjøpte billetter vil være gyldig, men det er også mulig og få billetter refundert. Om du allikevel ønsker en refusjon og du har kjøpt din billett på nett med bankkort, blir billettutgiftene automatisk tilbakeført til din konto i løpet av 3-5 dager ved å sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no og be om at dette igangsettes. Vi håper på forståelse for at transaksjonen kan ta litt lengre nå for tiden. Om du har kjøpt billett her på Lørenskog hus, ber vi deg vennligst sende en e-post til chb@lorenskog.kommune.no med følgende opplysninger:Fullt navn:Adresse:Kontonummer:Bilde av alle billettene Vi vil refundere billettutgiftene til din konto. No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut to Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Les mer

Onsdag 18. november 2020
kl. 18.00

Adam Schjølberg - Utsatt til 18. november

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Foredraget er avlyst denne dagen, men vi jobber med å flytte det til høsten. Mere info kommer. Hva vil det si å være mann i dag? Mange menn opplever at mannsrollen i dag stiller uklare krav og forventninger. Etter foredraget blir det en samtale med Adam og psykologene Kristian Torbergsen og Joacim Skancke om mannsrollen i dag.

Les mer

Fredag 27. november 2020
kl. 20.00

Vinterlys - Rita Eriksen og Dag Vagle med band

Vinterlys - Rita Eriksen og Dag Vagle med band

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Tanken bak tittelen «Vinterlys» er at hver låt på konserten skal være som små lysglimt av varme for både publikum og artistene selv i en ellers kald og mørk årstid. Og en musikalsk feiring av at sola snart snur. Rita har siste årene gjort stor suksess med konsertforestillingen «Songbird» - en hyllest til Eva Cassidy og i ABBA oppsetningen «Thank you for the music – Vi elsker ABBA»

Les mer

Fredag 29. januar 2021
kl. 20.00

CreedenceMania - Cosmo's Factory 50 år m/Fortunate Sons

CreedenceMania - Cosmo's Factory 50 år m/Fortunate Sons

Sted: Lørenskog hus, Storstua

Lookin´out my back door, Who´ll stop the Rain, Up around the Bend, Travelin Band, Heard it through the Grapevine, Run through the jungle og Long as I can see the Light - alle disse sangene har èn ting til felles; de er alle å finne på det fantastiske albumet Cosmo´s Factory! NB! Konserten avholdes 29. januar 2021.

Les mer

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen