Lørenskogportalen

Velkommen til Lørenskogportalen. Lørenskogportalen er en portal hvor frivillige organisasjoner i Lørenskog kan være representert. Her kan du enkelt finne fram til organisasjoner i Lørenskog ved å velge en kategori fra menyen til venstre, eller søke i portalens egen database i søkefeltet til høyre.

Initiativet til å opprette Lørenskogportalen er tatt av Lørenskog kommune.

Lørenskogportalen er en portal hvor frivillige organisasjoner i Lørenskog kan være representert. Organisasjonene er selv ansvarlige for å holde innholdet oppdatert.

Hvordan bli med i Lørenskogportalen

Man melder seg inn ved å fylle ut et skjema. Skjemaet blir behandlet av redaktøren i portalen, og informasjonen blir normalt lagt inn i løpet av ca. 5 dager (eller raskere).

Du vil ved innmelding motta en e-post med instruksjoner om hvordan du selv kan holde informasjonen oppdatert. Den e-postadressen du oppgir ved innmelding, er den samme e-postadressen som brukes ved oppdatering av informasjon. Det er derfor viktig at den som skal holde informasjonen oppdatert, har tilgang til oppgitt e-post.

Oppdatering av informasjon/innlogging

Organisasjonen skal selv oppdatere innholdet og kontaktinformasjonen. Ved innmelding vil du motta en e-post med en innloggingslenke og et passord for videre oppdatering. Du trenger både lenke og passord for å logge inn i portalen.

Har du mistet denne e-posten, kan du få informasjonen tilsendt på ny ved å bruke Glemt passord-funksjonen.

Ved skifte av kontaktperson og e-postadresse er det viktig at den forrige kontaktpersonen husker å endre e-postadressen slik at den neste kan foreta videre redigering.

Glemt/mistet passord eller innloggingslenke

Har du allerede meldt inn din organisasjon, men har mistet e-posten med redigeringsinformasjon? Da kan du få tilsendt passord og inloggings-info via Glemt passord-siden. Husk at du trenger både et passord og en innloggingslenke for å oppdatere siden. Du får begge deler ved å bruke Glemt passord.

 

Momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,4 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjonar i 2018.

Dere kan lese mer om regelverket for momskompensasjon til frivillige organisasjoner på nettsidene til Lotteri og stiftelsestilsynet. Her finner dere også søknadsskjema. Dersom dere lurer på noe, ta kontakt med Lotteri- og stiftelsestilsynet på e-post postmottak@lottstift.no eller telefon 57 82 80 00.

Frist for å søke til Lotteri- og stiftelsestilsynet er 1. september 2018.

» Les mer

Adresselister fra Lørenskogportalen

Fra http://lorenskog-kultur.no/lorenskogportalen/list-organisasjoner/list kan du hente ut adresselister fra Lørenskogportalen.

"Full liste" gir en liste med organisasjonsnavn, e-postadresse, kontaktperson, postadresse, telefonnummer og kategori. Hvis man ikke krysser av for "Full liste", får man en liste med organisasjonsnavn og e-postadresse.

Det er mulig å lage lister fra en enkelt kategori eller fra alle kategorier.

 
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Sideansvarlig:
Siri Adorsen