Lørenskogportalen

Velkommen til Lørenskogportalen. Lørenskogportalen er en portal hvor frivillige organisasjoner i Lørenskog kan være representert. Her kan du enkelt finne fram til organisasjoner i Lørenskog ved å velge en kategori fra menyen til venstre, eller søke i portalens egen database i søkefeltet til høyre.

Initiativet til å opprette Lørenskogportalen er tatt av Lørenskog kommune.

Lørenskogportalen er en portal hvor frivillige organisasjoner i Lørenskog kan være representert. Organisasjonene er selv ansvarlige for å holde innholdet oppdatert.

Hvordan bli med i Lørenskogportalen

Man melder seg inn ved å fylle ut et skjema. Skjemaet blir behandlet av redaktøren i portalen, og informasjonen blir normalt lagt inn i løpet av ca. 5 dager (eller raskere).

Du vil ved innmelding motta en e-post med instruksjoner om hvordan du selv kan holde informasjonen oppdatert. Den e-postadressen du oppgir ved innmelding, er den samme e-postadressen som brukes ved oppdatering av informasjon. Det er derfor viktig at den som skal holde informasjonen oppdatert, har tilgang til oppgitt e-post.

Oppdatering av informasjon/innlogging

Organisasjonen skal selv oppdatere innholdet og kontaktinformasjonen. Ved innmelding vil du motta en e-post med en innloggingslenke og et passord for videre oppdatering. Du trenger både lenke og passord for å logge inn i portalen.

Har du mistet denne e-posten, kan du få informasjonen tilsendt på ny ved å bruke Glemt passord-funksjonen.

Ved skifte av kontaktperson og e-postadresse er det viktig at den forrige kontaktpersonen husker å endre e-postadressen slik at den neste kan foreta videre redigering.

Glemt/mistet passord eller innloggingslenke

Har du allerede meldt inn din organisasjon, men har mistet e-posten med redigeringsinformasjon? Da kan du få tilsendt passord og inloggings-info via Glemt passord-siden. Husk at du trenger både et passord og en innloggingslenke for å oppdatere siden. Du får begge deler ved å bruke Glemt passord.

 

Driftstilskudd og leiestatus

Kultur forvalter ordninger for støtte til kulturarbeid og har brukeransvar for lokaler og anlegg som leies ut til kultur- og idrettsformål.

Frist for å søke driftstilskudd til organisasjoner er senest 2. mai. 
Man kan søke om leiestatus hele året, men det lønner seg å søke før 2. mai for å kunne utnytte hele perioden.

Husk at det er krav om registrering og oppdatert informasjon i Lørenskogportalen for å få innvilget driftstilskudd og leiestatus.

» Mer informasjon og elektronisk søknadsskjema for driftstilskudd: 
http://www.lorenskog-kultur.no/kulturstotte/driftstilskudd 

» Mer informasjon og elektronisk søknadsskjema for leiestatus: 
http://www.lorenskog-kultur.no/kulturstotte/leiestatus

Skal du søke om både driftstilskudd og leiestatus, er det nok å sende inn søknad om driftstilskudd.

Adresselister fra Lørenskogportalen

Fra http://lorenskog-kultur.no/lorenskogportalen/list-organisasjoner/list kan du hente ut adresselister fra Lørenskogportalen.

"Full liste" gir en liste med organisasjonsnavn, e-postadresse, kontaktperson, postadresse, telefonnummer og kategori. Hvis man ikke krysser av for "Full liste", får man en liste med organisasjonsnavn og e-postadresse.

Det er mulig å lage lister fra en enkelt kategori eller fra alle kategorier.

 
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Sideansvarlig:
Siri Adorsen