Losby besøksgård

Losby besøksgård (Foto: André Clemetsen)

Losby er Lørenskogs naturlige utfartssted og portal til Østmarkas populære natur- og friluftsområder.

Losby bruks grunn ligger Losby gods, Losby golfklubb og Losby besøksgård.

Losby besøksgård drives i dag av Nitor a/s for Lørenskog kommune og omfatter besøksfjøs, stall og gårdskafé. Gården er åpen for besøkende alle dager unntatt mandag. Se besøksgårdens nettsider for åpningstider og priser.

Med utgangspunkt i besøksgården, er det om vinteren preparert gode skiløyper som fører deg midt inn i Østmarkas natur. Like ved låvebygningen er det en godt preparert akebakke som passer både for store og små.

Om sommeren kan du følge godt merkede ”blåløyper”, sykle på gode skogsbilveier, finne flotte badeplasser, eller bruke kano innover innsjøene. På besøksgården kan godt utstyrte kanoer og lavvoer leies.

Losby byr også på lokalhistorisk koloritt med en herskapelig godsbygning tilknyttet kurs- og konferansehotellet, bortgjemte husmannsplasser, rester etter vannsag og gammel bosetning og idylliske glenner i skogen.

 
Losby ridesenter

Stall og ridebane

Stallen i den gamle låven på Losby har oppstallingsplasser for 12 hester og i 2018 anla Lørenskog kommune en 20 x 60 ridebane nedenfor låven. 

Det er Losby ridesenter AS som driver tilbudet for kommunen som omfatter bl.a. oppstallingsplasser, rideskole, tilrettelagt tilbud for funksjonshemmede eller andre og tilbud i skolens ferier. Det er et samarbeid med Losby besøksgård om rundriding for barn og senteret tilbyr kanefart. 

For ytterligere informasjon om tilbud kontakt
daglig leder Nadia Torsvik, tlf. 952 07 606
Se informasjon på Facebook

Sist oppdatert: 18.01.2019

 
 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen