Tilrettelagte tilbud

Kultur- og fritidstilbud i Lørenskog kommune er i utgangspunktet åpne for alle innbyggere. Her kan man få oversikt over ulike aktiviteter som er spesielt tilrettelagt og/eller som passer for bestemte målgrupper.

  • Kulturkafé - Kulturkaféen skal være et uforpliktende samlingssted for psykisk utviklingshemmede over 18 år i Lørenskog, Skedsmo og Rælingen.
  • Tilrettelagte fritidsaktiviteter - Helse og omsorg og Kultur har i samarbeid med frivillige organisasjoner laget en oversikt over tilrettelagte fritidsaktiviteter for mennesker med behov for dette.

  • Tilrettelagte bandtilbud - Lørenskog musikk- og kulturskole har i samarbeid med Dissimilis startet opp et bandtilbud for musikkinteresserte i alderen 15 til 100 år.

  • Sang og musikk for alle - En tilrettelagt musikkstund en lørdag i måneden ved Dissimilis i samarbeid med kommunen. Barn og unge med familie eller pårørende møtes.
  • Ledsagerbevis - Ledsagerbevis skal gi funksjonshemmede med behov for bistand samme mulighet til å delta i samfunnet som den øvrige befolkning, uten å måtte betale dobbel inngangsbillett.

Er det noe du savner – eller har du en idé? Ta kontakt med kultur@lorenskog.kommune.no.

Sist oppdatert: 02.08.2019

 
BØKER
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 8. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

Åpningstider
Mandag–fredag
kl. 09.00–15.00

Kontaktinformasjon »

Telefon: 67 93 40 00

Ansv. red.:
Nina Kongtorp

Web-red.:
Siri Adorsen

Design:
Blanke Ark

Webutvikler:
Øivind R. Nilsen