VOLT

» Følg Volt på Facebook

» Informasjon om aktivitetshuset Volt

UKM Lørenskog er Årets Turbokommune

Turboprisen

UKM Lørenskog mottok i helgen den prestisjetunge prisen Årets Turbokommune fra UKM Norge. Prisen tildeles en UKM-arrangør i fylket som har utmerket seg spesielt inneværende år, noe UKM Lørenskog under prosjektledelse av aktivitetshuset Volt absolutt har gjort.

2017 ble året man forvandlet UKM Lørenskog lokalmønstringen fra et dagsarrangement med scenekunstforestillinger og utstilling i foajeen, til en to-dagers festival med scenekunstforestillinger, kunstutstilling med egen vernissasje i Vasshjulet, 15 workshops, sosiale aktiviteter og historiens første overnatting i Lørenskog hus. Alt i samarbeid med flere aktører internt i Kultur og eksternt i kommunen.

» Les mer

UKM - resultat fra fylkesfestivalen 2017

Curse of Iris

21.-23. april var det UKM fylkesfestival i Lillestrøm kultursenter. Mellom 50 og 60 Lørenskog-ungdom var på scenen, bak scenen og i kunstutstillingen hele helgen.

Det var fem sceneinnslag som gikk videre til landsfestivalen og to av disse var fra Lørenskog: Curse of Iris og Julia Bognar Finnseter. I tillegg mottok Trinh Le stipend. Vi gratulerer! Og takk til alle utøvere, kunstnere, arrangører og produsenter som bidro. 

» Les mer om UKM Akershus

Landsfestivalen finner sted i Sandnes 21.-25. juni 2017.


Aktivitetshuset Volt

Fredag 19. mai 2017
kl. 18.00-19.30

Lyst til å prøve luftakrobatikk?

Sted: Aktivitetshuset Volt, 6. etasje i Lørenskog hus

Bli med på workshop for nybegynnere (ungdom 13+) fredag 19. mai, hvor du lærer det helt grunnleggende. Kreves ingen forkunnskaper for å delta!  Instruktør er Camilla Therese Karlsen acrobamilla.no som har base i Berlin hvor hun lever av å være luftakrobat, både som artist og som instrukktør.

Les mer

 
KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Lørenskog hus, 6. etasje, Festplassen 1

Postadresse:
Aktivitetshuset Volt
Kultur
Postboks 304
1471 Lørenskog

» Kontaktinformasjon

Telefon: 67 93 44 45

Sideansvarlig:
Mildrid Solholm